Gönderen Konu: Deklerasyon  (Okunma sayısı 507 defa)

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR. 0506 053 27 68
Ynt: Deklerasyon
« Yanıtla #20 : 14 Kasım 2013, 00:26:32 »
konuşma var diye frekansı veya cihazı kapatmıyorum defalarca cağrı yapmak istememe rağmen mikrofonu kim kaparsa o konuşuyor iki kişi arasında olan görüşmeyi genelde arkadaşlarımız bölmüyorlar.bende sıram gelince görüşmeye çalışıyorum bu sebebten dolayı kimseye gücenmiyorum ve engelleme gibi her hangi bir şeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum bazan grp cihazlarla çıkış yapan istasyonları mümkün mertebe duymaya önceliği onlara vermeye çalışıyorum mikrofonu alan arkadaş mutlaka bir şeyler söylüyor bizde takip ediyoruz hiç bir zaman hiç bir istasyonumuz bir başkasına saygısızlık etmiyor. esas benim anlamak istediğim bana müsade edilmedi beni konuşturmadılar diye mi tepki konuluyor bunu anlıyamıyorum müsade istediği zaman duymayan istasyonlar zaten duymaz ama duyan istasyonlar tarafından müsade veriliyor burada kötü olan nedir bilen varsa anlatsın yanlış giden nedir. herkes bir birbirine yeterince hoş görü ile davranıyor bu kadar istasyonun cihazını açıp görüşme yapmaya çalıştığı bu frekansta yığılmalar olması normal değilmi orayı haber merkezleri gibi idare eden herhangi bir yer yokki burada herkes haber merkezi gibi faliyet gösteriyor bu normal değilmi hf frekanslarının demekki kuralları bunlar bana müsade edilmedi veya benimle aynı dili konuşmuyor diye aynı fikirleri paylaşmıyor diye diğer insanlara tepki duymak doğru olduğunu sanmıyorum dileyen istediği frekansa gidip görüşme yapmakta özgürdür kimse bunu kısıtlamıyor bu frekanstan şikayetci olanlar başka frekansta qrv olmalarını kısıtlayan bir durum yok hf de 7092 khz benim cihazımın 1 nci kanalıdır.
iyi çalışmalar

Çevrimdışı TA2OD

« Yanıtla #21 : 14 Kasım 2013, 08:19:37 »
Ben zaten kurallara uyalım dayatmacı olalım demiyorum daha anlaşılmadıysa ne diyeyim. Kural dayatmacası yasa dayatmacısı olmayalım bazı arkadaşlarımızın katılımcı olmayıpta  yasa ve kuralları savunmalarına tepkim. Yine diyeyim herşey yaşadıkça öğrenilir ben 55 yaşına geldim herşeyi okulda öğrenmedim buda böyle olacak.
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #22 : 14 Kasım 2013, 08:29:43 »
Ahmet abi kural dayatmacısı olmayalım. Kurallara uyalım demiyorum  sözünüz yanlış anlaşılabilir ben  kurallara uyalım deyip katılımcı olmayanlardan yana değilim hem uyalım hem katılımcı olalım diyorsunuz diye anlıyorum73

Çevrimdışı TA2OD

« Yanıtla #23 : 14 Kasım 2013, 08:40:56 »
Evet aynen.
Elbette yasalara uymak zorunluluğumuz var, bundan kaçamayız ama işte örneğini yaşıyoruz hadi yasalara göre bu kişileri yargılayalım ve ellerinden belgelerini alalım.
 Vatandaş kaza yapar ağzı burnu yamulur ondan sonrasında kazadan sağlam çıkar dersini alır , bundan böyle sürat ini düşürür emniyet kemerini takmadan yola çıkmaz.
 Çıkarılacak ders böylemi olsun?
 Eğitim okulda olur, yaşadığı toplumun gelenek görenek ve ahlaki   kuralları ile olur.
 Ben bunu savunuyorum, zaman içerisinde yasalar yeniden düzenleniyor, işte nedeni.
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066