Çok özür, yazı bitmeden kayda gitti (yüksek hata payı kabulu ile) Benim demo kuruluştagördüğüm
binlerce listeden diyelim ki 2sc1674 transistorunu bulacağız. Bu pek basit işlem değil. bir mm lik ara çubuğunda yüzlerce eleman olabiliyor. Vakit kaybı ile elemanı buluyoruz. Aradığımız her özellik yok. Bu transistorun kollektor-emiter voltajı verilmemiş. NF gürültü faktörü eksik.
BB112 varikap diyotuna bakıyoruz. Kaç pikoparat kapasitesi var göremiyorsunuz. Ama ayak bağlantıları sağlam, muadil listesi hayli uzun. Nerelerde kullanılıyor, hangi fabrika üretmiş bunlar var. Soldan sağa
veri tabanı 2sc1674--türnpn--açıklamavolt, frekans...kılıf.. karşılık..
gibi bilgi listesi mevcut
TA2EY Mustafa Aydın Beyin gösterdiği link çoğu kere meşgul, ancak cuma 30 ağustos saat 03 civarlarında veri trafiği açıktı ve yüksek hızda download mümkündü. 1732 MB lik dosya yarım saatten daha kısa sürede indirilebiliyordu. Tabii download manager gibi bir programınız varsa. Bu program icabında dosyayı 10 ayrı noktadan indirerek indirme süresini 10 kat hızlandırıyor. Tabii bunlar sadece indirme, ayrıca iso dosyası DVD ye yazılacak.. sonraki işlemler bilgisayar kulanma kabiliyeti ile ilgili olabilir. Siz demo değilde gerçek bir DVD arıyorsanız, firma bunu 50 eur civarı bir ücretle satıyor. Benim kredi kartım olmadığı için demo versiyon arıyorum
73! Hüsnü Köktürk sağlıcakla