Gönderen Konu: TRANSİSTÖR KARŞILIKLARININ BULUNDUĞU PROGRAM VEYA DOSYA YARDIMI  (Okunma sayısı 460 defa)

Çevrimdışı TB3BAT

Ynt: TRANSİSTÖR KARŞILIKLARININ BULUNDUĞU PROGRAM VEYA DOSYA YARDIMI
« Yanıtla #20 : 29 Ağustos 2013, 13:13:23 »
slm arkadaşlar android akıllı telefonunuz ya da tabletiniz var ise google playde elektrodroid adlı bir ugulama var.kullanışlı birşey.sizlerede tavsiye ederim.

Çevrimdışı TB6BHK

çalışmayan link
« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2013, 15:11:30 »
 Mustafa Bey in linki bende de çalışmadı. Ve şu yazı ve resim çıkıyor.
Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
Yani yoğun trafik varmış. İhtimal her browserde çıkmıyor. Güncel ve değişik browserlerle bakmayı denemeli
73!   Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TB6BHK

çalışan link
« Yanıtla #22 : 30 Ağustos 2013, 04:09:42 »
Değerli arkadaşlar
Zor da olsa eca-vrt 2005 transistor katalog programını kurdum. Kanaatimce bakması pek pratik olmayabilir. Biz internetten  diyelim ki 2SC1674 transistorunun datasheetini arattırıyoruz, bize pdd dosyası olarak geliyor. Ama bunu indirdiğimiz katalogdan anında bulmak güç. Önce

Çevrimdışı TB6BHK

ÇALIŞAN LİNKLER
« Yanıtla #23 : 30 Ağustos 2013, 04:49:00 »
Çok özür, yazı bitmeden kayda gitti  (yüksek hata payı kabulu ile) Benim demo kuruluştagördüğüm
binlerce listeden  diyelim ki 2sc1674 transistorunu bulacağız. Bu pek basit işlem değil. bir mm lik ara çubuğunda yüzlerce eleman olabiliyor. Vakit kaybı ile elemanı buluyoruz. Aradığımız her özellik yok. Bu transistorun kollektor-emiter voltajı verilmemiş. NF gürültü faktörü eksik.
BB112 varikap diyotuna bakıyoruz. Kaç pikoparat kapasitesi var göremiyorsunuz. Ama ayak bağlantıları sağlam, muadil listesi hayli uzun. Nerelerde kullanılıyor, hangi fabrika üretmiş bunlar var. Soldan sağa
veri tabanı 2sc1674--türnpn--açıklamavolt, frekans...kılıf.. karşılık..
gibi bilgi listesi mevcut
TA2EY Mustafa Aydın Beyin gösterdiği link çoğu kere meşgul, ancak cuma 30 ağustos saat 03 civarlarında veri trafiği açıktı ve yüksek hızda download mümkündü.  1732 MB lik dosya yarım saatten daha kısa sürede indirilebiliyordu. Tabii download manager gibi bir programınız varsa. Bu program icabında dosyayı 10 ayrı noktadan indirerek indirme süresini 10 kat hızlandırıyor. Tabii bunlar sadece indirme, ayrıca iso dosyası DVD ye yazılacak.. sonraki işlemler bilgisayar kulanma kabiliyeti ile ilgili olabilir. Siz demo değilde gerçek bir DVD arıyorsanız, firma bunu  50 eur civarı bir ücretle satıyor. Benim kredi kartım olmadığı için demo versiyon arıyorum
73!     Hüsnü    Köktürk    sağlıcakla     

Çevrimdışı TB6BHK

vrt dvd 2009 katalog CD
« Yanıtla #24 : 31 Ağustos 2013, 22:03:53 »
Değerli arkadaşlar
Vrt dvd 2009 katalog  datasheet  yazılımını bilgisayarıma kurdum. Problemsiz çalıştığına da inandım. Aradığım her bilgiyi bulamamış olacağım ki ertesi gün 2005 ve 2009 yıllarına ait iki klasörü de bilgisayarımdan sildim. 2009 da transistorun ismini yazarak  arattırabiliyorsunuz. Bilgisayarla yazamadığımız harflerle başlayan elemanları da gördüm, ama program benim için fazla cazip gelmedi.   sağlıcakla
73!   Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TA2AOG_SK

Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TB6BHK

TRANSİSTÖR KARŞILIKLARI yabancı kaynak
« Yanıtla #26 : 05 Eylül 2013, 15:56:17 »
Kıymetli Arkadaşlar

Aşağıdaki adreste  bir katalog kitabı var.
http://www.mcmelectronics.com/product/EL01-014&green=DC240074-67E0-57D5-0FAF-EB1B6A0A8CDD

73!    hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TA2M

« Yanıtla #27 : 06 Eylül 2013, 13:03:33 »
Arkadaşlar,

Linkini verdiğim RAR arşivini açtığınızda elde ettiğiniz ISO uzantılı dosyayı ister DVD'ye yazdırarak isterseniz sanal DVD sürücü yazılımı ile (ben WinISO kullanıyorum) bilgisayarınıza yükleyerek ve Serial Number.txt dosyası içerisindeki serial'i kullanarak programı bilgisayarınıza kuracaksınız.

DVD'yi bilgisayarınıza kurduğunuzda, kurulumun hatalı olduğu , orjinal disk kullanmanız gerektiği yönünde bir uyarı veriyor.

Çözüm için linkten indirdiğiniz arşiv içindeki Eca Vrt Disk 2009 Crack.rar arşivinde bulunan "vrtwin.Exe" dosyasını , bilgisayarınızda C:\Program Files\ECA\vrtdvd2009\vrtwin.Exe dosyası ile değiştirin (üzerine kopyalayın).

Verdiğim linkte yaşanan sorunun; ücretsiz bir hizmet sağlayıcı aracılığıyla paylaştığım dosyanın bana tahsis edilenden daha fazla bir bant genişliğini kullanacak kadar yoğun ilgi görmesi sonucu erişimin kısıtlanmasından kaynaklandığını , ancak yoğunluğun azalması neticesinde sorunsuz kullanılabilen ve kabul edilebilir bir indirme hızı içeren düzeye geldiğini söyleyebilirim.

73,
Mustafa , TA2EY
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TA7MKS

« Yanıtla #28 : 06 Eylül 2013, 14:44:34 »
mrb arkadaşlar.
yarı iletken karşılıkları ile ilgili dökümanları araştırıken http://www.moyerelectronics.com/free-software.aspx  linke rastladım. ilgilen arkadaşlar istifade edebilirler.
73

Çevrimdışı TA5FA

« Yanıtla #29 : 06 Eylül 2013, 16:02:57 »
tşk.
https://www.youtube.com/user/ta5fa?sub_confirmation=1
https://ta5fa.blogspot.com/
İzle >>> https://youtu.be/Kt_XnG0Th4M      Sonuç ;      "Etkili iletişimin %20'si bildikleriniz ve %80'i bildikleriniz hakkında nasıl hissettiğinizdir." - Jim Rohn