Gönderen Konu: TABLETLERE PROGRAM YÜKLEME BİLGİSİ VE APK DOSYALARINA İHTİYACIM VAR.  (Okunma sayısı 233 defa)

Çevrimdışı TA3EN

Merhaba Arkadaşlar,
           A101 den VOLAR tablet aldım. Bazılarında sorun çıkmış. Ama benimkinde bir sorun yok. Ama bu aletlere program yüklemesini bilmiyorum. Sadece pc ye bağlayıp içine çeşitli yazı ve resimler atıyorum. Ama programlama yapamadım. Tab-
leti masa üstü pc ye bağlıyorum. Buluyor. Ama internetten direkt tablete program indiremedim. Goole play e üye oldum.
Ama yükleme için tıkladığım da "cihazınızla bu mail  hesabınızla google play erişemediniz" diyor.
          Bu konuda bir kaç youtube video izledim ama tam anlayamadım. Ayrıca dini içerikli apk programlarına ihtiyacım var.
Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim. Telefonum 0,505,8274246  yı çaldırın.Ben ararım. sabah 09.00-12.00
arası müsaitim.
          Teşekkürler....

Çevrimdışı TA6A

Merhaba

Google Play olduğuna göre işletim sistemi Android, zaten sizde apk dosyaları arıyorsunuz. Öncelikle google play'e üye oldum derken hangi email hesabı ile üye oldunuz? Normalde herhangi bir android cihaza gmail adresinizi ve şifrenizi girdiğinizde google play'ade otomatikman üye olursunuz. Google play'i açtığınızda menü tuşuna basarak hesap ayarlarına ulaşabiliyormusunuz? Orada mail adresinizi görmeniz ve "bu hesabı kullan" seçeneğine tıklamanız gerekir.

İstediğiniz her türlü programı goole playde bulmanız mümkün, ayrıca normal bilgisayarınızdan google play'a girerek oradaki arama motorundan dilediğiniz programın adını ve özelliklerini bulabilirsiniz. Oradan programın adını öğrendikten sonra internette bu uygulamanın APK dosyasını bulabilirsiniz, yalnız tıpkı pc lerde olduğu gibi güvenilmeyen yerlerden edineceğiniz apk'lerde virüs olma olasılığı yüksektir.

İlk çıktığından beri Android ile uğraşıyorum, takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz. Kolay gelsin.
Zoru başarırız, imkânsız biraz zaman alır.

Çevrimdışı TA2AD

Simavi bey ,
Kullanmakta olduğunuz amatör içerikli tablet programlarından tavsiye edebilecekleriniz varmı ?
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA6A

Merhaba.

Ben sadece LOCATOR adlı uygulamayı kullanıyorum ama siz Google Play Store de HAM, Amateur Radio diye arama yaparsanız ilginizi çekecek uygulama bulabilirsiniz.

Benim sürekli kullandığım ve önerebileceğim uygulamalar şunlar (dağda bayırda dolaştığımdan dolayı genelde GPS koordinat programlarını kullanırım);

ConvertPad: Çeşitli ölçü birimlerini çeviren uygulama.

Coordinate Tools: O anki bulunduğunuz yerin veya harita üzerindeki bir noktanın koordinatlarını istediğiniz birimden alma.

Hybrid Stopwatch: Kronometre.

KMLZ to Earth: Bilgisayarınızda Google Earth üzerinde işaretlediğiniz yerleri Android Google Eart'de görebilme.

Smart Tools: Açı, eğim, titreşim, ses dB v.b. bir çok işe yarayan ölçüm programı.

ElectroDroid: Elektronik hobisi olan herkese ilaç gibi bir uygulama, bir çok bilgi barındırıyor tıpkı takım çantası gibi :).

Smart Voice Recorder: Ses kayıt programı.

My Tracks: Çalıştırdığınızda sizin gittiğiniz tüm yerleri kayıt ediyor, harita üzerinden geçmiş güzergahınızı görebiliyorsunuz.

One Touch Location: Bulunduğunuz noktayı istediğiniz kişiye SMS veya mail ile ister manual ister belirlediğiniz zaman diliminde otomatik olarak gönderen uygulama.

Google Earth: Yol olmayan yerde hayat kurtarıyor.

iGO Primo: Yıllardır kullandığım iGO navigasyon programının Android versiyonu.

Call Recorder: Gelen, giden tüm aramaları ses formatında kayıt eden program.

Çevrimdışı TA2AD

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim ,
Bir heves 9" Android 4.0  tablet almışdım ,
lakin telsiz cihazları ile bağlantılı kullanım açısından PC ler kadar yetenekli olmadıklarını görünce bir kenarda istirahate aldım kendilerini .
Tavsiye ettiğiniz programlar ile ikinci bir şans vericem tabletime . 
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA6A

Tabletlerin kullanım amaçları farklı olduğundan iletişim portlarıda oda göre düzenleniyor. Haberleşmeleri genelde Wi-Fi, Bluetooth ve yeni yeni USB Hub olduğundan dolayı sizin kullanım amacınıza uymuyor. Ben hem tablet hemde telefonda Android kullanıyorum ve o kadar alıştımki onlar olmadan yola çıkmam :)

Çok ilginç uygulamalar var, mesela bir yere kamp attınız yada aracınızı ilk defa gittiğiniz bir yerde kocaman bir açık parka park ettiniz. Çadırdan veya aracınızdan çıktığınızda o anki yeri bir kere işaretliyorsunuz, nereye giderseniz gidin yazılım sizi o noktaya geri getiriyor.

Çevrimdışı TA4HQ

Çevrimdışı TA5FA

Başlıkla uyuşmasada ,
İphone uygulamlarından da bahsedelim,  favorim ;

iSDR - iSDR is a software defined radio application compatible with the Apple iPhone, iPod touch and iPad™. iSDR is designed for experimenters, shortwave listeners, and amateur radio enthusiasts who would like a truly portable software-defined radio receiver.

73
https://www.youtube.com/user/ta5fa?sub_confirmation=1
https://ta5fa.blogspot.com/
İzle >>> https://youtu.be/Kt_XnG0Th4M      Sonuç ;      "Etkili iletişimin %20'si bildikleriniz ve %80'i bildikleriniz hakkında nasıl hissettiğinizdir." - Jim Rohn