Merhaba.
Ben sadece LOCATOR adlı uygulamayı kullanıyorum ama siz Google Play Store de HAM, Amateur Radio diye arama yaparsanız ilginizi çekecek uygulama bulabilirsiniz.
Benim sürekli kullandığım ve önerebileceğim uygulamalar şunlar (dağda bayırda dolaştığımdan dolayı genelde GPS koordinat programlarını kullanırım);
ConvertPad: Çeşitli ölçü birimlerini çeviren uygulama.
Coordinate Tools: O anki bulunduğunuz yerin veya harita üzerindeki bir noktanın koordinatlarını istediğiniz birimden alma.
Hybrid Stopwatch: Kronometre.
KMLZ to Earth: Bilgisayarınızda Google Earth üzerinde işaretlediğiniz yerleri Android Google Eart'de görebilme.
Smart Tools: Açı, eğim, titreşim, ses dB v.b. bir çok işe yarayan ölçüm programı.
ElectroDroid: Elektronik hobisi olan herkese ilaç gibi bir uygulama, bir çok bilgi barındırıyor tıpkı takım çantası gibi :).
Smart Voice Recorder: Ses kayıt programı.
My Tracks: Çalıştırdığınızda sizin gittiğiniz tüm yerleri kayıt ediyor, harita üzerinden geçmiş güzergahınızı görebiliyorsunuz.
One Touch Location: Bulunduğunuz noktayı istediğiniz kişiye SMS veya mail ile ister manual ister belirlediğiniz zaman diliminde otomatik olarak gönderen uygulama.
Google Earth: Yol olmayan yerde hayat kurtarıyor.
iGO Primo: Yıllardır kullandığım iGO navigasyon programının Android versiyonu.
Call Recorder: Gelen, giden tüm aramaları ses formatında kayıt eden program.