TANGO ALFA BIR FLORIDA,Veya namı diger BIR FOX
Rahmetli teknik müdürümüz , icinde kötülük barınamayan , isteyene elinde avucunda bazen sırtındakine
bazende dacia marka vitesini sadece kendisinin gecirebildigi arabasına varana kadar verebilen,nalet tatarlıgı tuttugu zamanlar haric her turlu ağır şakayı bile kaldırabilen , istediğin marka telsizin en pis arızası ile karşılaşıp'' yahu müdürüm ben bunla bir gün uğraştım bana sıkıntı geldi , bir de sen uğraşırmısın deyip rahatça kırılmadan telsizi önüne koyabileceğin( telsizi yapıncada ulan bana gene çaktınız ama yermiyim oğlum biz kaçın kurrasıyız ben hasoyum akşam çoraplarımı çıkarmadan uyuyacağım derdi sadece),iyilik timsali , kimsenin olmadığı kadar trac ruhu taşıyan insan , ALLAH' ın çok sevgili kulu olduğundan herhalde aramızdan erken ayrıldın , hurdalıktaki COLLINS leri göremedin, yokluk zamanında bir ft-243 kristal ve bir 6v6 ile bir adet 807 lamba ile sayısız qso lar yaptın , kimsenin okumadığı kadar teknik yayın okudun tefsirin yetemediği zamanda patronumuz AZMİ agabeyden yardım almasını bildin , balıkçı dostu örnek insan mezarında rahat uyu , bu satırları yazarken senin Cennet Bahçelerinde olduğunu zannediyorum, çünklü sen o mertebeye layıksın .Ne mutlu böyle bir evlat yetiştiren anne ve babaya .
REBI OKE
TA2BN