Gönderen Konu: Telsiz Seçimi  (Okunma sayısı 281 defa)

Çevrimdışı TA1KTY

Telsiz Seçimi
« : 07 Şubat 2020, 11:38:21 »
2019/2 döneminde cemiyete katıldım. Bir ay önce Banggood'dan Baofeng UV9R Plus satın aldım. Fakat telsizim hala gönderilmedi, tahminimce koronavirüsü yüzünden siparişim iptal edilecek. Türkiye de başlangıca uygun sıfır veya ikinci el telsiz nerelerden bulabilirim?, büyüklerimden yardım bekliyorum.

Burası TA1KTY
73

Çevrimdışı TA1OZH

Ynt: Telsiz Seçimi
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2020, 14:27:53 »
Tam tatile denk gelmisiniz tatil atin 18inde bitecekmis virus dolatisiyla uzatiyolar tatili....

Çevrimdışı TA3IHD

« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2020, 16:03:11 »
Bekleyin mutlaka gelir.
Virüs korkunuzda olmasın.
Çok korkarsanız gelince kloraklı suya pamuk batırıp  heryerini iyice silin.

Çevrimdışı TA4EM

« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2020, 20:17:23 »
Değerli arkadaşlarım
şimdilik tıp dünyasında ki bilgilere göre bir virüsün cansız bir ortamda yaşaması mümkün değil.Kaldı ki,çinden malzeme ile gelmesi  ile hiç mümkün değil.en az 15    20 günde geliyor.Ancak mutasyona uğramış olsa bile ve henüz bu virüsün canlı kalması için tıp biliminde bilinmeyen bir yöntemle canlılığının uzun süre kalması ile ilgili bir teknoloji varmı yokmu bilmiyoruz.Ben ihtimal dahi vermem böyle olsun.Tedirgin olmamak için bu sorun çözülünceye kadar bir şey getirmemek olabilir.Bu konu Çin ekonomisini çökertmek için süper güçlerin bir oyunu olarak algılıyorum.Yakında akla kara belli olur 73
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir
M.Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı TA3EC

« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2020, 19:47:38 »
Aynı fikirdeyim Ekrem abi. Ama ben de erteledim...

Çevrimdışı TA6A

« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2020, 20:55:44 »
O değilde, telsizlerin yazılımına kötü amaçlı virüsler yükleyip, biz onları programlayalım derken bilgisayarlarımız birer zombi PC ye dönüşüp hiç haberimiz olmadan olup olmadık yerlere atak yaparlarsa asıl o zaman yandık :)
Zoru başarırız, imkânsız biraz zaman alır.

Çevrimdışı TA2BU

« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2020, 21:02:49 »
Değerli arkadaşlarım
şimdilik tıp dünyasında ki bilgilere göre bir virüsün cansız bir ortamda yaşaması mümkün değil.Kaldı ki,çinden malzeme ile gelmesi  ile hiç mümkün değil.en az 15    20 günde geliyor.Ancak mutasyona uğramış olsa bile ve henüz bu virüsün canlı kalması için tıp biliminde bilinmeyen bir yöntemle canlılığının uzun süre kalması ile ilgili bir teknoloji varmı yokmu bilmiyoruz.Ben ihtimal dahi vermem böyle olsun.Tedirgin olmamak için bu sorun çözülünceye kadar bir şey getirmemek olabilir.Bu konu Çin ekonomisini çökertmek için süper güçlerin bir oyunu olarak algılıyorum.Yakında akla kara belli olur 73

Son araştırmalar, virüsün yüzeylerde 9 güne kadar yaşadığını. Nem ve serin havanın bu sürenin uzamasına sebep olduğunu söylüyor.
Paketlerde olmasa da (gerçi 4 günde pil geldi), toplu taşım araçları, okullar, AVM benzeri toplu mekanlarda daha bir dikkatli olmak gerek.
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2020-02/rb-hlc020720.php

Çevrimdışı TA1KTY

« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2020, 20:08:16 »
O değilde, telsizlerin yazılımına kötü amaçlı virüsler yükleyip, biz onları programlayalım derken bilgisayarlarımız birer zombi PC ye dönüşüp hiç haberimiz olmadan olup olmadık yerlere atak yaparlarsa asıl o zaman yandık :)

ah bu virüsün gözü kör olsun