Gönderen Konu: TRAC Iğdır Temsilciliği Kuruluşu  (Okunma sayısı 94 defa)

Çevrimdışı TA3LKU

TRAC Iğdır Temsilciliği Kuruluşu
« : 12 Ekim 2019, 22:33:45 »
Değerli amatör dostlar,
2018 yılında Iğdır Üniversitesi'ne atandıktan sonra alışma sürecinde ara verdiğim amatör telsizcilik faaliyetlerime tekrar devam etmeye başladım. HF bantlardan bir senedir uzağım. Bir süre daha da uzak kalacağım. Bu sırada Doğu Anadolu Bölgesi'nde amatör telsizcilik faaliyetlerini neredeyse tek tabanca olarak devam ettiren İsmail Çakmak (TA9J) hocamın, Iğdır'da TRAC temsilciliğine başvurmam konusunda bana destek vermesi ile bu düşüncemi hayata geçirdim. TRAC genel merkezine yaptığım Iğdır Temsilciliği başvurusu, yönetim kurulumuzun 29.09.2019 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda kabul edilerek TRAC Iğdır Temsilciliği'nin temelleri atılmış oldu. Başvurumda bana yardımcı olan TRAC yönetimine çok teşekkür ediyorum.
Türkiye'mizin en batısında, Çanakkale'de başlayan amatör telsizcilik hikayeme, en doğuda Iğdır'da devam etmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak için bu yazıyı kaleme (klavyeye) aldım.
Dokuzuncu bölgeden tüm Türkiye'ye 73&88.

Not: Raspberry Pi 3 ile hazırladığım HotSpot'ı devreye aldım. aprs.fi üzerinden Iğdır'a bakış attığınızda görebileceksiniz. Yakın zamanda digipeater'a dönüştüreceğim.

Kaan HÜRKAN
TA3LKU/9
LM29aw
73 DE TA3LKU
Op: Kaan Hürkan
Loc: LM29aw
TRAC Iğdır Temsilciliği - YM9KIG

Çevrimdışı TA4CS

Ynt: TRAC Iğdır Temsilciliği Kuruluşu
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2019, 23:07:02 »
Hayırlı olsun başarılar dilerim saygılarımla de TA4CS 73.
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E