Gönderen Konu: 2018 2. Dönem amatör telsiz sınav başvuruları başlamıştır  (Okunma sayısı 161 defa)

Çevrimdışı TB7PYA

Herkese merhaba başlık doğru yerdemi bilmiyorum 2018 2.dönem sınav başvuruları başlamıştır. Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar. 73

Çevrimdışı TA3LKU

Başvuru sistemi şu anda hata veriyor. Başvurabilen var mı acaba.
73 DE TA3LKU
Op: Kaan Hürkan
Loc: LM29aw
TRAC Iğdır Temsilciliği - YM9KIG

Çevrimdışı TB7PYA

Evet hata veriyor bugün baktım.

Çevrimdışı TA2FE

Kıyı Emniyet te amatör işlerle ilgili olanları tanıyan arkadaş varmı acaba ?.

Bunu hakikaten iyi niyetten soruyorum . İmtihan günü dünyanın en ünlü yarışmalarından biri yapılıyor olacak.

Bu arkadaşlara bir haber etsek hiç olmaz ise seneye böyle bir takvim yapmasalar  derim .

Eğer tanıyan arkadaşlar var ise bu bilgiyi onlara kibarca ulaştırmasını rica ederim. 

Selamlar
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA4AWS

Sınav başvurusu çalışmıyordu. Başvuru yapmaya çalışan bir arkadaşım arayıp sormuş. Sınav yok demişler. Açılacak takip edin demişler. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdi sınav var mı yok mu? :)
Sınav duyurusu hala yerinde duruyor. İptal edildiyse neden açıklama yapılmıyor? Tek tek insanların aramasını mı bekliyorlar?

https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/AnnouncementDetail/44/2018-YILI-IKINCI-DONEM-AMATOR-TELSIZCILIK-SINAVI-ICIN-BASVURULAR-BASLAMISTIR
eski TB4DSE

Çevrimdışı TA8A

Emin Amca,

Hayırdır! Bildiğim kadarı ile A sınıfı belgen olacaktır. Acaba hangi sınava girmeyi düşünüyorsun? B mi C mi? 73

Bilal, TA8A

Çevrimdışı TA2FE

Bilal Ağabey Selamlar,

Yok yok kendim için bir şey istemiyorum .

Ama maruzatımı şöyle arz edeyim;

Malum  imtihan bir çok ilde yapılmakta. Bu ilde yeni amatör olmak isteyen arkadaşlara destek amaçlı bir çok A sınıfı amatör arkadaşımız destek vermekte, hatta şubeler olarakta orada bulunulmakta. Eh yarışmalara da bir çok şube üyesi radyo amatörü  arkadaşlarımız katılmakta.
Hal böyle olunca destek için orada olmak isteyen ama yarışma ile çakışacağı için  gidemeyen durumlar meydana gelmektedir.
İşte bu sebeple bu konuya parmak basmak istedim . Yinede sende haklısın bu konu burada değil belki Kıyı Emniyeti ile yüz yüze yapılacak bir sohbette söylense daha uygun olur. Bunu burada yazmakta benim yanlış yerde  başlık açmaya benzedi :)

Umarım kimseyi konu ile ilgili kırmadım . Amacım tartışma başlatmak değil sadece durum bildirmek içindi.

Saygı ve sevgilerimle

Emin

TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA8A

Emin amca,

Demek yanlış anlamışım. Ben de soru bankası, doküman falan hazırlıyordum. Sana göndermek üzere. Vazgeçeyim o zaman. HI HI 73

Bilal, TA8A