Ana Sayfa > Yarışmalar ***

Neden TA-HF yarışmamız yok ?

<< < (2/6) > >>

TA1CH:
Tamam olmuyor unut bu işi ,Ankara dan bir teknisyen gelip yapar . :(  Malesef  bizim böyle bir teknisyenimiz de  yok  iş yine bize kalıyor  gerekirse hic bir contes atlamadan yola devam deceğiz . Bir gün mutlaka  olacak . Hangi contesti  adamlar Brezilyadan mektupla contese  davetiye yolluyorlar gel de katılma .  Davet konusunda bir Mehmet beyin çalışmasıyla değil hepimiz bir şeyler  yapmalıyız her katılımcı eminim 10 kişi  kazandırabilir   bu gün milat kabul edip kolları sıvayalım bakalım ne sonuç çıkacak . De hadi buyrun sofraya   73

TA2ANL:
Herkese merhaba,
Mehmet beyin yazdıklarına %100 katılıyorum. Ama bende yarışma düzenleme konusunda umutsuz değilim. Sadece niyet edip, organize olmamız lazım. Nasıl yarışmalara katılım sayımız arttıysa, bu konuda gönüllü olacaklarında sayısı gün geçtikce artacaktır. Sadece birlik olmamız ve birisinin öncü olması lazım. Ben dün akşam propogasyon zayıf olmasına rağmen, 14Mhz'de mutlaka bir kaç tane güçlü Alman istasyonu bulacağımı bilerek gece saat 21 gibi balkona antenimi kurdum. Ve tahmin ettiğim gibi Almanları buldum. 7Mhz zaten cıvıl cıvıldı, ama antenim müsait değildi.
Lafı şuraya getireceğim, yarışmayı  ülke çapında düzenlemek için, mutlaka her bandda bir kaç tane güçlü ve devamlı çalışacak istasyonumuz olmalı. Sonrasında da işi bilen, antenleri düzgün ve organize olmuş istasyonlar olursa bu işi yapabiliriz. Bireyselden çok, ekip olarak her bölgede organize olmalıyız. Tabii en önemlisi teknik ekipmanlar. Kaç kişinin yüksek güçlü PA'sı var ve böyle bir organizasyona destek verir? Bu gibi konuları analiz edip, hazırlık yapılırsa yÜzümüzün akı ile çıkarız.
Ama Almanların katılımcı sayısını görünce, açıkcası hayrete düştüm. Bir an Türkçe konuşan ülkeler olarak mı düzenlesek bu yarışmayı diye aklıma geldi. Azeri kardeşlerimizle birlikte....
Daha önümüzde çok yolumuz var, ama dediğiniz gibi gerçek HF'ciler ile sadece.
Saygı ve sevgilerimle,
Tolga Anıl
Not: Yarışmaya katıldığım antenim. Benim gerçek istasyonum şehirden 25 km uzakta.

TA4CS:
   MESUT bey ve tüm arkadaşlara katılıyorum bizim burada güzel bir imkanımız olmuşdu sağolsun tüm imkanlarını esirgemeyen fabrikasınında kendine ait olan odasını contestlerde kullanmamıza açan arkadaşım TA3EJ Mert beye tüm arkadaşlar adına teşekkürlerimi iletiyorum kendi QTH kullandığım cusgraft A3S yagi antenimi kurmak için götürdüm kule çalışması yeni başladı yakın zamanda CONTEST lerde elimizden geleni yapacağız yeni arkadaşlardan meraklı olanları burada bizlerle yarışacaklar TC4A olarak çevremizdeki amatör arkadaşlara tüm imkanları sunmak için elimizi taşın altına soktuk TA HF CONTEST olmaması için bir sorun görmüyorum biraz sabır ve zaman Aydın'dan 73.

TA4CS:
 Burada hiç kimseyi rahatsız etme söz konusu değil il merkezine yaklaşık 30 km tüm imkanlarımızı kullanmak için çalışıyoruz bizde MUSTAFA KEMAL ATATÜRK serisine tamamlayan istasyonlara EA nın yaptığı gibi bir çalışmayı gönlümden geçiriyorum alt yapı oluşturmak ve neler yapabiliriz görmek açısından tüm dünyanın bildiği MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün diplomasını  vermek isterim saygılarımla Aydın'dan 73.

TA2TC:
Karınca kararınca buradayız Mehmet Bey. Siz yeterki hadi deyin. Elimizden geldiği kadar hazırız. 73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git