Gönderen Konu: 2015 Ham Fuar için FRİEDRİCHSHAFEN gidecek olan var mı? ACİLLLL  (Okunma sayısı 482 defa)

Çevrimdışı TA8L

Arkadaşlar 26-28 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya'nın (Friedrichshafen) Fuar alanına gidecek olan varsa görüşelim.
THY 446TL den başlamak üzere çok uygun bilet satışına başladı.
Hemen bilet alalım.
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA3ON

Merhaba,

Almanya'ya giderken elbet görüşeceğiz. Yalnız olmayacağıma sevindim. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. Ben geçen yıl da gitmiştim. Gönlümden imkanları olan her amatör arkadaşımızın hiç değilse bir kez gidebilmesi geçiyor. Çünkü orada dünya ile bulunduğumuz noktayı açıkça karşılaştırabiliyoruz. Eğer konferanslara katılım olursa dünyadaki radyo amatörlüğünün geleceği hakkında da fikrimiz oluyor. Bir çok başkaca neden daha var ama konumuz bu değil, uzatmak istemiyorum.

Ben biletimi bu yıl için 2014 Aralık ayı içinde aldım. 701 TL ödedim. Bu konuda şunları yazmak isterim. Friedrichshafen'e geçen yıl sadece THY gidiyordu. Bu yıl için de muhtemeldir. Meydan ve çevre yerleşke görece küçük olduğu için çok fazla uçak firması rağbet etmiyor. Bu nedenle ortadoğudan gelen katılımcılarda Istanbul aktarmalı olarak THY ile uçuyor. Yani hat üzerinde başka firmalar ve rekabet yok. o nedenle yazdığınız fiyat tek yön fiyatı olabilir. Satın alınmış biletiniz varsa lütfen burada fiyatını paylaşın. Hem arkadaşlar fikir sahibi olur hem de benim gibi önceden bilet almış arkadaşlar için emsal olur. Gider THY'den nedenini sorarız. Bu arada gitmek isteyenler için bir not: THY bagaj için maksimum 30 kg'a izin veriyor. Listenizi buna göre hazırlayın. Selamlar, 73.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 22:55:18 Gönderen: TA3AWS »

Çevrimdışı TA3ISW

TA3ED & TA0F & TA3ISW izmir den bu senede gidiyoruz.

Görüşmek üzere.

Çevrimdışı TA3IHD

Arkadaşlar,  gidiş dönüş bilet parası, konaklama imkanı ve 2 veya 3 yıldızlı fiyatlarını yazabilirmisiniz. Çadırda kalan arkadaşlarımız var ancak soğuk olur ben kalamam. Anladığım kadarıyla 700tl gidiş dönüş. İzmirden isyanbula ayrıca uçak parası verecekmiyiz?

Çevrimdışı TA3ISW

Bugün bakmıştım. İzmir den  gidiş  dönüş  uçak  596  TL dahada  aşağıya  düşecegini zannetmiyorum.   Otele  de www.booking.com. Friedrischafen olarak  bakabilirsiniz.  3 gece için ortalama  500 - 1000 TL   otel  bulabilirsiniz.  Yağmur  olmassa  kamp çadır  güzel. Fakat  son 3 yıldır gittiğimde  yağmursuz  görmedim.

Fuar  için THY günü  ve  saati mükemmel. Perşembe 14:50   de  friedrischafen  dasınız pazar  15:40  ta  dönüş başlıyor. Fuar  Cuma  günü kapılarını  açıyor , pazar  günü  14:00  den sonra  kimse  kalmıyor  denilebilir.  Fuar  havaalanı  ile  bitişik  fakat   ters  tarafta  taksi  ile  ulaşım sağlanıyor.  Havaalanı fuar  12 €  civarında  tutar.  Fuar  şehir  merkezi arasında  otobüs  seferleri  mevcut  taksi  kullanılırsa  tek  yön  10-15  €  civarında  tutuyor.   

Sorunuz  olursa  arayabilirsiniz.

Fuar da  görüşmek üzere.

Halis KURT

0 533 206 85 20

Çevrimdışı TA3E

Uçuş No: 2313 25 Haz-Izmir ADB10:00-Istanbul IST 11:10

Uçuş No: 1385 25 Haz-Istanbul IST 13:00-Friedrichshafen FDH 14:50

596 TL.

bu sene bende varım.

TA3EL

Not: THY kredi kartı ödemelerine aynı ücret taksit yapmaktadır.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 20:34:27 Gönderen: TA3EL »
Alirıza ÖZSARAN - TA3E (TA3EL) - 555 025 16 77 
Küçük şahsiyetler; kişilerle uğraşır.
Vasat şahsiyetler; olaylarla uğraşır.
Büyük şahsiyetler; Fikirlerle uğraşır.

Çevrimdışı TA8L

Bilet rezervasyonu yaptım.
Ancak:
Aracım ile temmuz ayı içerisinde 25 günlük avrupa turu planladığım için gelemiyorum.
Katılacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar.İnşallah bir sonraki sefere.
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA3ISW

Arkadaşlar ,

Eğer vize alacaksanız Thy den bilet alırken 11 TL ye sigorta yaptırmayı unutmayın. Police size vize alma esnasında istenen 30.000 € lük seyahat sağlık sigortasını kapsamakta. Bugün bir arkasıma bilet alırken sigorta aldık ve poliçeyi okuyunca fark ettim.

Hamradio 2015 te Görüşmek üzere.

Halis.

TA3ISW

Çevrimdışı TA3ISW

Geç kalmis değilsiniz.

İstanbul gidiş dönüş   550 TL. THY.

Detaylar için arayabilirsiniz.

0 533 206 85 20