Merhaba,
Almanya'ya giderken elbet görüşeceğiz. Yalnız olmayacağıma sevindim. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. Ben geçen yıl da gitmiştim. Gönlümden imkanları olan her amatör arkadaşımızın hiç değilse bir kez gidebilmesi geçiyor. Çünkü orada dünya ile bulunduğumuz noktayı açıkça karşılaştırabiliyoruz. Eğer konferanslara katılım olursa dünyadaki radyo amatörlüğünün geleceği hakkında da fikrimiz oluyor. Bir çok başkaca neden daha var ama konumuz bu değil, uzatmak istemiyorum.
Ben biletimi bu yıl için 2014 Aralık ayı içinde aldım. 701 TL ödedim. Bu konuda şunları yazmak isterim. Friedrichshafen'e geçen yıl sadece THY gidiyordu. Bu yıl için de muhtemeldir. Meydan ve çevre yerleşke görece küçük olduğu için çok fazla uçak firması rağbet etmiyor. Bu nedenle ortadoğudan gelen katılımcılarda Istanbul aktarmalı olarak THY ile uçuyor. Yani hat üzerinde başka firmalar ve rekabet yok. o nedenle yazdığınız fiyat tek yön fiyatı olabilir. Satın alınmış biletiniz varsa lütfen burada fiyatını paylaşın. Hem arkadaşlar fikir sahibi olur hem de benim gibi önceden bilet almış arkadaşlar için emsal olur. Gider THY'den nedenini sorarız. Bu arada gitmek isteyenler için bir not: THY bagaj için maksimum 30 kg'a izin veriyor. Listenizi buna göre hazırlayın. Selamlar, 73.