Gönderen Konu: filtre varmı  (Okunma sayısı 110 defa)

Çevrimdışı TA1CH

filtre varmı
« : 21 Nisan 2015, 19:23:21 »
Bitlikte    bazı arkadaşların mesajların altında her mesajın sonunda  altında bir köşede yazılan sürekli çıkan  mesajları görmek istemiyorum acaba bunun bir  yolu varmı     mesela  bir filtreleme ,. imza kısmında olan  işte şudur budur  filan dır falandır amatörlükle alakası olmayan kime söylendiği belli olmayan
sözcükleri  cok değerli yazıların altında her defasında okumaktan bıktım sıkıldım tiksindim  .Birine bir sosyal mesaj yolluyorsan sadece ona yolla  yok olmazsa söylemeye çekiniyorsan bizede her defasında okutma . yeter artık   73 

Çevrimdışı TA2KX

Ynt: filtre varmı
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2015, 19:58:31 »
Mesut abi bu yeni bir şey değil ki, benimde bir türlü anlam veremediğim bu özlü söz merakıdır. Messenger da, whatsappta, anlık yazışma veya mail türü yazışmaların olduğu her platforma bunlar var. Hayatımda ben hiç yazmadım, senin kadar rahatsız olmuyorum ama anlamda veremiyorum.

Çevrimdışı TA1CH

Ynt: filtre varmı
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2015, 20:04:44 »
Canım benim bu site sıradan bir yer değil sen buraya kayıtlı isen baştan değerli birisin, değer verilecek birisin,  laf sokulacak  mesajla yola getirilecek veya  kalbi kırılacak biri değilsin ,  değiller  ,hoş sözler güzel haydi arkadaşlar birlikte başaralım yazsalar bir sıkıntım olmayacak   ama bırakın ipini gitsin ne demek  , buraya kayıtlı olan insanların hepsi değerli insanlar burası  sosyal medya  veya başka bir siteye benzemez  üyelerin hepsi bir birinden değerli  nereden  geliyor bu değer diye soracak olursanız o nuda siz arayın bulun  .73