Ali Rıza amca,
Malum olduğu üzere biz burada vakit geçirmek için bulunmuyoruz. Yani BİTLİK'in sosyal medya görevi yok. Birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bu süreç içerisinde bana, sana, bize bir şey katmayan ve boşuna zamanımı kaybettiren mesajlar okumak istemiyorum. Bu tür mesajların, hepimizin çok değerli olan zamanını çaldığını düşünüyorum. Zaten kurallarımız ne diyor:
"Sorulara emin olmadığınız cevaplar göndermeyiniz. Konuyu bilmiyorsanız cevap yazmayınız. Sanıyordum, böyle olması lazım, arkadaş demişti ki, ben böyle biliyorum gibi ya da "laf ola beri gele" türünden mesajlar ile kanuni dayanak belirtmeden yapılan hukuki yorumlar silinecektir."
Bu tür mesajlar maalesef bize bir şey katmamakta, konu hakkında tam bilgisi olmayan arkadaşlarımı da yanlış yönlendirmektedir. Şu ana kadar Mesut beye ait bu tür mesajları takip ediyordum ve siliyordum. Fakat tüm BİTLİK kullanıcılarına ayırmam gereken zamanın olması gerekenden fazlasını bu tür işlere harcamaya başlayınca rahatsız oldum ve Mesut Bey'in mesaj bırakma yetkisini 15 günlüğüne askıya aldım.
Durum bundan ibarettir. Sağlıcakla kalınız.
73
Bilal Ekmekci, TA8A