Gönderen Konu: CW Mors Çözümleyici  (Okunma sayısı 659 defa)

Çevrimdışı TA4J

Ynt: CW Mors Çözümleyici
« Yanıtla #20 : 12 Haziran 2014, 19:32:58 »
TA8A Bilal amca konu anlaşılır hale geldi fakat anlayamadığım nokta var.

TA1CH Mesut beyi neden engellediniz? ona anlam veremedim.  Konuyu açan benim fikrini beyan eden Mesut bey.

İnsanlar rahat bir şekilde fikirlerini beyan etmeyecekse bu forum neden kurulmuş?

Şayet yönetim olarak bir rahatsızlık durumu söz konusu ise ihtarınızı yaparsınız ha uymadı ise engellersiniz. Direk yargısız infaz gibi yazı yazmayı engellemek olayına anlam veremedeğimi ifade ediyorum.

:( :(

73s
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #21 : 13 Haziran 2014, 09:39:29 »
Ali Rıza amca,

Malum olduğu üzere biz burada vakit geçirmek için bulunmuyoruz. Yani BİTLİK'in sosyal medya görevi yok. Birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bu süreç içerisinde bana, sana, bize bir şey katmayan ve boşuna zamanımı kaybettiren mesajlar okumak istemiyorum. Bu tür mesajların, hepimizin çok değerli olan zamanını çaldığını düşünüyorum. Zaten kurallarımız ne diyor:

"Sorulara emin olmadığınız cevaplar göndermeyiniz. Konuyu bilmiyorsanız cevap yazmayınız. Sanıyordum, böyle olması lazım, arkadaş demişti ki, ben böyle biliyorum gibi ya da "laf ola beri gele" türünden mesajlar ile kanuni dayanak belirtmeden yapılan hukuki yorumlar silinecektir."

Bu tür mesajlar maalesef bize bir şey katmamakta, konu hakkında tam bilgisi olmayan arkadaşlarımı da yanlış yönlendirmektedir. Şu ana kadar Mesut beye ait bu tür mesajları takip ediyordum ve siliyordum. Fakat tüm BİTLİK kullanıcılarına ayırmam gereken zamanın olması gerekenden fazlasını bu tür işlere harcamaya başlayınca rahatsız oldum ve Mesut Bey'in mesaj bırakma yetkisini 15 günlüğüne askıya aldım.

Durum bundan ibarettir. Sağlıcakla kalınız.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1VV

« Yanıtla #22 : 13 Haziran 2014, 10:17:38 »
ülkede yeterince cw ci var yeniye gerek yok
zaten mesutta boş şeyler yazıyor conteste pc
kullanmak türkiyede yasak  milleti yanlış yönlendiriyo
TA1VV
BARIŞ
KIRKLARELİ
0 505 434 80 58

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #23 : 13 Haziran 2014, 15:06:00 »
Kıymetli Arkadaşlar,

Bir yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum. Muhaberelerde ve yarışmalarda bilgisayar ile CW almayı yasaklayan bir mevzuat yoktur, YASAK DEĞİLDİR. Arkadaşların üzerine bastırarak söylemeye çalıştıkları bu işin ETİK olmadığıdır.

Türk Dil Kurumu Güncel Sözlük'te "Etik" kelimesinin sıfat olarak karşılığı "Ahlaki" olarak geçmektedir. Yani tercüme edersek,  Muhaberelerde ve yarışmalarda bilgisayar ile CW almak AHLAKİ değildir. İllaki bilgisayar ile ya da bir cihaz ile CW alayım derseniz yapabilirsiniz, yasak değildir. Size bir yaptırım yoktur. Ama ahlaki değildir, amatörler arasında ahlaklı bir hareket sayılmaz. 

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1PB

« Yanıtla #24 : 18 Ekim 2014, 03:57:26 »
Kulak olmadan mors çalışılır palavrasını çürütmek için....
Çalıştırın bakalım mors çözümleyicilerinizi....
Hadi kolay gelsin.....

http://youtu.be/cpltf8Zr2e8
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA4J

« Yanıtla #25 : 18 Ekim 2014, 08:53:33 »
Murat hocam öncelikli olarak çalışmalarınızı özenle takip ediyorum ve Bol DX`ler ama daha da ötesine gidemiyorum :(. Bir zamanlar bu konu açıldığı zaman sadece öneri veya tavsiye gibi açmıştık sonra olay dallandı budaklandı ve kapanmıştı.

Telefonumdaki program CW az da olsa çok da olsa çözümlüyor ama şu videonuzda sizinkini tam olarak çözerken fransızı yarım yamalak çözdü program.

Daha evvelde söyledim yine de söylüyorum mors işi kulak işi...
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA1PB

« Yanıtla #26 : 18 Ekim 2014, 11:50:46 »
Mutabıkız....
Saygılar....
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #27 : 18 Ekim 2014, 12:32:10 »
Bu konuyu  bir kac seneliğine  kapatalım .  Öl mezde sağ kalırsak seneye   üyeliğimin askıya anlınması da dahil bu konuya  cevap vereceğim ama bu sene daha önemli işlerim var .  Örneğin   contes çalışmaları . 73