Gönderen Konu: madenci kardeşlerimize yardım  (Okunma sayısı 282 defa)

Çevrimdışı TA1CH

madenci kardeşlerimize yardım
« : 14 Mayıs 2014, 14:06:54 »
ARKADAŞLAR HAYATINI KAYBEDEN MADENCİ ARKADAŞLARIN  AİLELERİNE VERİLMEK ÜZERE  AMATÖR TELSİZCİ ARKADAŞLARDAN  MİNUMUM 20 TL OLMAK ÜZERE  YARDIM KAMPANYASI  YAPMAMIZI  ÖNERİYORUM  ÖNDERLİK ETMEK ARKADAŞ VARSA  HESAP NUMARASI VEYA RESMİ BİR  ŞEKİLDE NEREYE YATIRMAMIZ GEREKTİĞİ KONUSUNDA BİZİ AYDINLATIRSA COK BUYUK SEVAP İŞLEYECEKTİR  LÜTFEN YARDIMCI OLALIM ......

Çevrimdışı TA4J

Ynt: madenci kardeşlerimize yardım
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2014, 15:36:02 »
Mesut abi haklısın TRAC olarak Türkiye`de var olduğumuzu öncelikli olarak haberleşme alanında göstermemiz lazım.

Ve dediğin gibi önderlik yapabilecek birisi varsa yardım toplayalım ve 15:35 itibari ile hakkın rahmetine ulaşan 232 madenci emekçilerin ailelerine yardımlarımızı iletelim.
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2014, 15:45:31 »
Sen gencsin hesaba kafan yatar hesap numarası ver biz bismillah diyelim hele toplansın. Yollamanın bir yolu bulunur  .derhal hesabına yatırayım . 73

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2014, 18:38:47 »
Bir kac gün icerisinde yetkililer bir kampanya zaten başlatıp tv de paylaşacaklardır biraz sabırlı olalım diyeceğim ama ne yazıkki insan sabredemiyor   bıktım protesto edenlerden biraz elimizi taşın altına koymalıyız akıl veren cok  ama para veren olmayınca  bu işler malesef düzelmiyor  yetkililer tabiki yetkililer ama bizde insanız diyorsak fazlasını yapmalıyız  laf ile o yetimler okuyamayacak karınları doymayacak herkez yardımcı olmalı  ..............

Çevrimdışı TB3BMA

« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2014, 22:19:49 »
Sn.arkadaslar
Bildigim kadari ile yardim kampanyalari da Bulundugunuz il in valiliginden izin alinmasi gerekiyor oyle bir hesap acalim para topluyalim demek yasal olmuyor.cesitli suistimalleri onlemek acisindan bu tur yardim kampanyalarinda mulki amirlikten izin alinmasi gerekiyor diye biliyorum.yinede bir bilene danismakta fayda var ozellikle hukukcu olursa daha yardimci ve bilgilendirici olacak kanaatindeyim.kas yapalim drken goz cikarmiyalim .slm.

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2014, 23:21:00 »
Haklısınız Murat bey ..   Ben  bitlik üyelerini  bir aile olarak gördüğümden kendi akrabalarımızdan tanıdıklarımızdan toplanan para yasal bir sıkıntı olmaz valilikten  tanıdık tanımadık herkezden bağış toplamak istenirse izin gerekir diye düşünmüştüm  . yoksa  kendi aramızda  toplanacak ufak yardımların bir şikayet olmadıkca sorun olacağını sanmıyorum .... yinede    resmi bir yardım kampanyası zaten yakında medyadanda  paylaşılır ve katılmak isteyenler katılacaktır .. uyarınıza teşekkürler .....73

Çevrimdışı TA2LG

« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2014, 13:44:04 »