Gönderen Konu: AWARD  (Okunma sayısı 474 defa)

Çevrimdışı TA8AT

AWARD
« : 26 Mart 2014, 07:16:10 »
Eqsl.cc'de beni bekleyen bir award varmış. Sağolsun TA3EP Ahmet bey bilgilendirdi ve yardımıyla hediyemizi aldık. Kendilerine teşekkür ederim.
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA3EP

Ynt: AWARD
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2014, 08:27:39 »
Onur bey tebrikler, hayırlı uğurlu olsun. 50 değişik ülke ile QSO yapan ve bunu ispatlayan amatörlere verilen eDX ödülünü kazanmışsınız. Vermiş olduğunuz çabanın karşılığını almanıza çok sevindim. Ödülün ucu açık, 75 ülke olunca ve 100 ülke olunca yine ödül alacaksınız. Diğer amatör arkadaşlarımıza da örnek olması dileğiyle, daha nice ödüller kazanmanızı dilerim.  73
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2014, 23:22:35 »
Bu eqsl sistemi normal qsl kart olayından çok çok iyiymiş. Aşağıdaki görüşmeden bana qsl kart gelseydi ve hanım posta kutusundan açsaydı vay halime. Sonra bütün cihazlarımı işten geldiğimde yerinde bulamazdım herhalde.

Neyse içeriği olmasada görüşme bizim için çok değerli idi :)
Facebook'tan paylaşamıyorum bu değerli görüşmeyi anlayın :)  bari buradan paylaşalım.
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA3EP

« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2014, 23:29:50 »
Evet yenge görmesin ama bizim hiç çalışma yapmayan amatör arkadaşlar görsün... Belki neler kaçırdıklarını anlarlar da biraz hareketlenirler, teşvik pirimi olur :) 73
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2014, 08:33:19 »
Onur İtalya ile yapılan bu qso  nun neresinin değerli olduğunu anlayamadım  .ilk kezmi italya ile görüştün .   Bu etik olmayan  qsl kart bırakın amatörleri harekete gecirmeyi amatörlükten bile soğuta bilir karşımızda ne rezil insanlar var diye  bir başka kartta da cıplak bir sürü kadın resmi vardı elime gecti ama etik olmadığı için paylaşmadım  rezillikten başka bir şey değil tövbe tövbe ..........   73

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2014, 12:44:14 »
 Espiriye anlayışla baktığın için teşekkür ederim.

Doğru söylüyorsun ne ayıp. Böyle bir kart içimizdeki o amatör ruhuda silip atar.

Qrz.com 'daki profilimizede yazmak lazım '' Please do not send obscene card! my wife is very jealous''  :)
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2014, 13:57:19 »
Onur işin aslı qsl kart çok önemli ülkemizi ve bizi tanıtıyor . Tüm dünya ile iletişim kurduğumuz bu  harika alet ile nasıl konuşmalarımıza dikkat ediyorsak gönderdiğimiz qsl kartlardada aynı özeni göstermeli ve beklemeliyiz .Müslüman bir ülkeye acık saçık bir kart yollamamalı susuzluk ve aclıkla mucadele eden uklelere mangal ve rakı  ile cekilmiş fotograflar yollamak yanlış olur her yerde  amatöre yakışan şekilde davranmalı .  73