Bilal Bey ;
Bitliği ilk tasarlayıp hizmete açtığınız günlerde sanırım bu gün ulaştığı boyut ve format doğal olarak tasarlanmamıştı. Amatörlükle ilgili başka forumlar olmasına rağmen hiç biri "Bitlik" kadar rağbet görmüyor , kullanılmıyor. Ancak Bitliğin o ilk tasarımından bu güne gelen formatı kısıtlı başlıklar nedeniyle yetersiz kalıyor ve konu karışıklığına neden oluyor , Bitlik içindeki bir sürü değerli bilgiye erişim gün geçtikçe zorlaşıyor.Zor bir iş olmasına rağmen btliğin formatında bazı değişiklikler yapmanız biz kullanıcılar açısından epeyce faydalı olacak. Ana konu başlıkları önemli ölçüde arttırılmalı . Mesela SDR receiverler le ilgili bilgiler , "Haberiniz Varmı " başlığında olabiliyor , Neler neler Yapmışlar ,başlığında olabiliyor , Ben yaptım oldu , başlığında olabiliyor vs . vs . Böyle olacağına bu konuların tümü SDR başlığı altında olsa , başka bir başlık Linear Amp. Başka bir başlık , HF Transiver , gibi bunlarında kendi altında sabit ayrımlı alt konu başlıkları olsa forum çok daha kullanışlı bir hale gelecek ve bilgiye erişim kolaylaşak diye düşünüyorum. Ayrıca diğer forumlarda olduğu gibi bütün forumu tek başınıza yönetmek yerine , sorumlu yardımcılar alıp başlıkları bunlara dağıtıp siz genel koordinasyondan sorumlu olsanız sizin de işiniz ve yükünüz hafifleyecek. Teşekkür ederim selam ve saygılarla ...