Gönderen Konu: C SINIFI YENİ AMATÖRLERE HEDİYE TELSİZ  (Okunma sayısı 440 defa)

Çevrimdışı TA1CH

C SINIFI YENİ AMATÖRLERE HEDİYE TELSİZ
« : 13 Aralık 2013, 21:30:33 »
Sayın radyo amatörü arkadaşlar  bu hobiye en başından başlayarak  radyo amatörlüğünü öğrenerek aşama aşama  ilerlemek amacı taşıyan
sınıf olarak  C sınıfından başlayan yeni radyo amatörlerine   her sınavdan sonra  bir kac edet  el telsizi  hediye etmek  istiyorum  .
düşüncem  cin malı  telsizlerin  cok ucuza  yurt dışından  yasal olarak gelebiliyor olması  aslında benim gönlümden gecen(  tabiki şahsım adına getire bileceğim cihaz sayısı  cok olmaz)     bana destek olmak isteyen  arkadaşlar  olursa yurt içinden  bir ithalatcı ile anlaşıp cihazları  faturalı almak   .yahut elinizdeki bu tur cihazları  değerlendirebiliriz . bu konuda  aklınıza  yardımlaşmanın  örnek olmanın dışında hiç bir şey gelmesin  ve sadece destek olmak isteyen arkadaşlardan  cevap yazmalarını veya bana ulaşmalarını  rica ediyorum .   ne kadar destekci olursa okadar uzun süre  bu uygulama rahat rahat sürer  inşallah  ilerde  A sınıfı olan arkadaşlarada  qrp cihazı  hediye ederiz  .teşekkürler
işyeyiş konusunda hic bir fikrim yok kime nasıl veririz  onuda bilmiyorum ama destek olan arkadaşlar ile inşallah bunuda  planlarız .selam ve saygılarımla . 

Çevrimdışı TA1CH

Ynt: C SINIFI YENİ AMATÖRLERE HEDİYE TELSİZ
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2014, 22:10:30 »
sınav zamanı geldi naapcaz şimdi.  73

Çevrimdışı TA3MHA

« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2016, 17:57:44 »
Mesut bey ve diğer değerli amatörler,
Konuyu hortlatıyorum ama, bu güzel düşüncenin hala arkasındaysanız ben önümüzdeki sınav döneminde en az 1 el telsizi (çin malı tabii) ile destek olmak isterim.
Hatta hemen aklıma geliveren deli düşünceleri de paylaşmak istiyorum.
Kategori 1: 18 yaş altı.
Kategori 2: Her yaştan YL (Zaten yaşları sorul(a)maz).
Kategori 3: 60 yaş üzeri.
Kategori 4: Diğerleri.

İlk 3 ketegoriye de iltimas geçersek sanırım diğerleri anlayış gösterecektir :)
Ayrıca hediye edilen cihazların da bir veya iki sonraki sınav döneminde başarılı olan yeni amatörlere sağlam olarak devredilmesi şartı da konulabilir.

Evet kimler kaleye mum diker?

73 de tb3dha

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2016, 18:30:13 »
Hasan bey  ilginize teşekkür ederim . 
Ben elimden geldiğince her zaman maddi manevi ( diğer bir çok amatör arkadaşlarım gibi ) destek olmak  için  hevesliyim  .
Şartlar konusunda arkadaşlarda değerli fikir ve tecrübelerini paylaşırsa  hem yasalar karşısında zor duruma düşmez  hemde  yanlış bir iş yapıp kimseyi kırmamış   oluruz . 
Hediye edilen cihazlar  çok değerli cihazlar olmayacağı aşikar ama el yapımı olur teknik bir  değer taşır o zaman  ilgilenmek bir bakmak kurcalamak isteyen arkadaşlara sizden sonra bu cihazları başkalarınında  kullanmasına olanak verin diye biliriz diye düşünüyorum .Elimde kendi yaptığım ve bana da kayıtsız şartsız hediye edilen qrp ler var ben bu cihazlarıda arkadaşlar görsün dolaştırsın herkes yararlansın istiyorum. haydi bismillah   73