Gönderen Konu: Adresteki bilgilere nasıl ulaşılır  (Okunma sayısı 171 defa)

Çevrimdışı TB6BHK

Adresteki bilgilere nasıl ulaşılır
« : 28 Ocak 2012, 04:02:30 »
Kıymetli amatör arkadaşlar
Aşağıdaki adreste amatörlere gerekli hayli telsiz dökümanı var. Ancak dökümanlar herkese açık görünmüyor. kullanıcı adı....filan gerekli gibi. Bazı dökümanlar Türkçe içimizden biri yollamış.
Dökümanlara ulaşmak için iyi bir PC kullanıcı olmamız gerekiyor anlaşılan.
Problemi çözecek arkadaş var mı?

http://alucard.servegame.org/Radio_Software/Aselsan/

73  Hüsnü Köktürk  Yozgat

Çevrimdışı TA2LG

Ynt: Adresteki bilgilere nasıl ulaşılır
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2012, 11:37:04 »
Hüsnü bey

merhabalar, vermiş olduğunuz link üye'lere açık olan bir sistem.  yani iyi bir bilgisayar kullanıcısı da olsa hiç bir şey yapamaz karşıdaki kişi izin vermedikçe

oaradaki dosyalara ulaşabilmek icin. sitede yazan e-posta adresine mail atmanızdır..

ve oradaki açıklama ingilizce anlayabildiğim kadarı ile.  dosya istiyorsanız diyor sizinde uplooad yapmanız gerekiyor orada bulunmayan dosyalardan.. diye

selamlar
Halil AYYILDIZ
TA2LG

Çevrimdışı TA2M

« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2012, 12:15:39 »
Hüsnü bey merhaba,

Linkini verdiğiniz siteden dosya indirmeniz mümkün değildir. Oradan herhangi bir dosyaya ihtiyaç duyduğunuzda site sahibine göndereceğiniz bir mail ile onda bulunmayan bir yazılımla takas yapabilirsiniz.

İhtiyaç duyduğunuz bir yazılım varsa bana özel mesaj ile bildirebilirsiniz.
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TB2BIH

« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2012, 17:59:49 »
halil kardeş  bu sözü edilen lin nasıl çalışıyor  acaba  hüsnü beyin  yaşadığı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz  73 

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2012, 21:35:32 »
Halil Ayyıldız ve Mustafa Aydın beyin cevap yazılarını okudum. Bu arada oraya siteye yazı göndreren arkadaşımızın ismini de öğrendim.  Bizlerden biri. Program bakımından zengin. Gönül isterdi ki bu programlar Depo bölümünde de bulunsun.
Aydın bey eksik olma bir program ihtiyacımda  size müracat edebilirim. 4822 kanal tarama listesi...için uğraşıyordum. 4 nolu tuşa bastığımda  liste yok yazısı çıkıyor. Malesef elimde 145MHz amatör el telsizi yok. deneme yapamıyorum. Birileri  çin malı LT3288 cihazı satıyorlar 250 TL  ye ama bu cihaz UHF  oysa LT5500 ün VHF olanları var. İlgilerinizden memnun olduğumu bildiririm.
73 Hüsnü Köktürk Yozgat