Gönderen Konu: QSL Kart tasarım program tavsiyeleriniz nelerdir ?  (Okunma sayısı 131 defa)

Çevrimdışı TA2TR

QSL Kart tasarım program tavsiyeleriniz nelerdir ?
« : 21 Ağustos 2011, 18:23:34 »
Merhaba arkadaşlar QSL kart tasarımı için tavsiye edebileceğiniz programlar nelerdir? şu an bilgisayarımda bulunan QSL Make adındaki program var ve uzun zamandır vakit buldukça kart tasarlamaya çalışıyorum ama istediğimi yapamıyorum bu programla oldukça klasik ve çok basit kart tasarlanıyor örnek ben qsl kartıma yerleştireceğim görüntü çok net neredeyse HD kalitesine yakın olacak şekilde olmasını istiyorum kart üzerine ekleyeceğim resim Türkiyeyi tanıtacak şekilde olmalı ve sonuçta kartı gönderdiğime değsin istiyorum ama bu QSL make programına yüksek kaliteli resimleri ekleyemiyorum illaki Bit eşlem resmi (.bmp) formatını istiyor normal resmi bu formata aldığımda görüntü darman dağın rezalet konuma giriyor artık bu program üzerinde vakit kaybetmekten sıkıldım sizlerden gelecek olan başka program tavsiyelerini bekliyorum. 73's ...

TA2TR
Rasim Kurtuluş.

Çevrimdışı TA2TR

Ynt: QSL Kart tasarım program tavsiyeleriniz nelerdir ?
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2011, 07:20:01 »
Güncel ...

Çevrimdışı TA2HZ

« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2011, 08:42:21 »
Sevgili rasim senin yapman gereken tek şey maden HD kalitesinde olsun istiyorsan o tarz programlarlan hic zaman kaybetmeden sana en yakın bir MAATBAĞA gitmen senin işini bir tek onlar halleder.saygılarımla 73de
TA2HZ

Yusuf Ayka
aykayusuf@gmail.com
0551 862 60 62
QTH KN40SX İZMİT/KOCAELİ

Sevgide serbestlik. Saygıda mecburiyet..

Çevrimdışı TA4SO

« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2011, 09:40:41 »
Grafik tasarım programlarını (Photoshop veya ücretsiz alternatifi Gimp) öneririm.
Biraz uğraşıyla istediğiniz şekilde QSL kart tasarlayabilirsiniz. Google'dan istediğiniz tasarım için vektör grafikleri bulabilirsiniz.
Vektör grafikleri bozulma olmadan küçültüp büyütebilirsiniz.
Mesela google image (görsellerde) da "antenna vector" diye arama yapın neler göreceksiniz :)

Selamlar, 73...
http://www.qrz.com/db/TA4SO?
TA4SO - Eski TA4ASO - TB4FP - Şadan ÖZDEN

Çevrimdışı TA2TR

« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2011, 23:09:46 »
şadan bey vermiş olduğunuz bilgiller için çok teşekkür ederim ... 73

Çevrimdışı TA2HZ

« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2011, 23:11:41 »
Kayda değer birşey yok.73s
TA2HZ

Yusuf Ayka
aykayusuf@gmail.com
0551 862 60 62
QTH KN40SX İZMİT/KOCAELİ

Sevgide serbestlik. Saygıda mecburiyet..