Gönderen Konu: BİLÂL BEY SİZİ TEBRİK EDERİM.  (Okunma sayısı 346 defa)

Çevrimdışı TA3EN

BİLÂL BEY SİZİ TEBRİK EDERİM.
« : 18 Ocak 2013, 10:45:33 »
   Bilâl Bey merhabalar,
   Sizi tebrik ederim. İyi ki www.telsizciler.org 'u yayına vermişsiniz. Açtığınız zamanlardan beridir sürekli takip ediyorum. Her gün en az bir kez ziyaret ediyorum. Her konu çok güzel. Ama en çok "Ben Yaptım Oldu" ve "Bir Sorum var" konularını beğeniyorum. Bu site yardımıyla çok bilgiler edindim. Amatörler arasında çok rağbet edildiğinin de farkındayım. Emekleriniz zayi olmasın. Bu yazım onlar adına da olsun. Kolay Gelsin.
   İYİ Kİ VARSIN !!! www.telsizciler.org

Çevrimdışı TA1CH

Ynt: BİLÂL BEY SİZİ TEBRİK EDERİM.
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2013, 21:45:14 »
Bilal abi ben bu sayfayı en az  5 kez okudum  ve bu akşama dek  134 kez okunmuş    abi  sayfalara beğen tuşu eklemenin zamanı geldi zannedersem   yazılan  bilgi içeren yazılarada okuyup  yararlanıp  geciyoruz en azından konuyu acan arkadaşada  teşekkür etmiş  ve  beğendiğimizi  belirtip   yazdıklarının boşa gitmedşğini bildirmiş oluruz siz ne dersiniz     teşekkürler   mesut öz ta1ch ben bu sayfayı ve bitliği çok beyendim :)   73

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2013, 09:13:43 »
Mesut Bey,

Arkadaşlarımızın tamamının BİTLİK'e eklediği bilgileri (beğenilmek dahil) herhangibir karşılık beklemeden yazdıklarına inanıyorum. Bu sebeple BEĞEN tuşunun sisteme eklenmesinin bu ruhu zedeleyeceğini düşünüyorum. Hem büyüklerimiz ne demişler, "Bilgi yaz BİTLİK'e at, biri okumazsa bir diğeri okur"

Bu vesile ile Hüseyin hocamın övgüleri için teşekkür ederim. Aslında ben bir kişiyim. Sizler ise 2000 den fazlasınız. Sizlerin BİTLİK'in çizgisini bozmadan yürütmeye çalışmanız ve faydalı mesajlarınız, benim BİTLİK'e sarfettiğim zamandan daha değerli diye düşünüyorum. Ben de BİTLİK'i yolundan ayırmayan bu çabanız için hepinize teşekkür ederim.

Sağlıcakla kalınız,

73

Bilal Ekmekci, TA8A
Bir garip webmaster
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2013, 10:32:22 Gönderen: TA8A »

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2013, 10:19:36 »
işte bu yazının altına bir " beğen " kutucuğu olsaydı tıklardım şimdi .
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA2KW

« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2013, 10:44:16 »
TA2IKY bunu beğendi :)
TC Yalova TEKNO Merkez. CH 27.915 USB