Merhaba Salih,
NO1: resime bak. mikrofon konnektörü aynı zamanda burada programlama girişleride var. Bu konnektörü konya sokakta veya başka yerde bulamazsınız. Tek çözüm hurdalık veya elinde olan bi amatörden rica ediceksin. Bende de yok.
NO2: Anten konnektörü, UHF konnektör diye geçer. Telsizdekinin asıl adı SO239 buraya takılacak konnektörün adı PL259 dur.
NO3: Güç girişi. Bağlantısını hatırlamıyorum ancak multimetre yardımıyla ölçersen uçlardan biri telsizin kasasıyla kısa devredir buraya - , diğer tarafa + ucu bağlıyacaksın. 13.5v civarı 8-10A verebilen bir güç kaynağı kullanmalısın.
NO4: İç taraftaki iki pine hoparlörü bağlıycaksın.
NO5: gösterdiğin kablonun ne olduğunu bilmiyorum yakından ucunun bi resmini çekebilirsen bi fikir yürütebilirim.
Bu cihazların programlanması biraz karışık. İçindeki 24c16 eeprom entegresini söküp dışarıda programlayıp takman gerekiyor. Bunun içinde eeprom programlayıcı bir devreye ihtiyacın var. Yapmak istersen
http://320volt.com/arizali-divx-dvd-oynatici-24c16an-eeprom-kopyalama/ bu adresteki devreyi yaptım ve kullanıyorum. Uğraşmak istemezsen sana bir eeprom hediye edeyim. Ancak şöyle bir sorun var. bu cihazlar trunk çalışıyor bizim analog sisteme dönmesi için bir modifikasyon gerekebilir bu konuda bir bilgim yok.