Gönderen Konu: 2011 MAYIS DÖNEMİ AMATÖR TELSİZ OPERATÖRLÜĞÜ SINAV YER /TARİHLERİ AÇIKLANMIŞTIR  (Okunma sayısı 178 defa)

Çevrimdışı TA3ATA

***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com

Çevrimdışı TA3ATA

SINAV YER VE TARİHLERİ...:
***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com

Çevrimdışı TA3OM

İnfo için teşekkürler Turgay abi, sınava gireceklere başarılar.

73

Çevrimdışı TA1MD

Bilgi için teşekkürler. Ankara için verilen adres sınavın eskiden yapıldığı yer mi? Ben ulaştırma bakanlığı diye hatırlıyorum o noktayı, karayolları olarak yazmışlar. Acaba aynı yerde mi yapılacak yoksa farklı bir mekan mı?

Çevrimdışı TA5AHO

Sınava Girecek Arkadaşlara Başarılar.

Çevrimdışı TA2ABE

Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...
TA2ABE

Çevrimdışı TA5S

BU NASIL BIR SINAV TARIHI HALA ANLAMIS DEGİLİM 24.05.2011 GÜNLERDEN SALI TEKRAR TEKRAR TAKVIME BAKTIM ACABA YANLIŞMI GÖRÜYORUM DİYE YOK YANLISLIK YOK SALI   YA KIYI EMNIYETINDEKİ ABİLERİMİZ ACABA HAFTA ICINI NASIL UYGUN GÖRDÜLER DERNEK BASKANLARIMIZ DEFALARCA HAFTA SONU OLMASI İÇİN BİLGİ VERDİKLERİ HALDE  HAFTA İÇİ BİR TARIHI NASIL UYGUN GÖRÜYORLAR BUDA AYRI BIR SORU  COGU SINAVIN OLACAGI İLLERDE ARKADASLAR YAKIN İLLERDEN GELECEKLER BU ARDASLARIMIZ HEMEN HEMEN HEPSI KAMUDA ÇALISIYORLAR DUSUNMUYORLARMI ACABA BU 40 TL UCRET YATIRAN ARKADASLAR HAFTA İÇİ BU SINAV ICIN IZIN ALABILECEKLERMI  COGU ARKADAS BU SINAV TARIHI ILE MAGDUR OLACAK VE SINAVA GIREMEYECEK O KADAR GOSTERDIGIMIZ CABALARIMIZDA BOSA GIDECEK KENDI SAHSIM OLARAK ARDAHANDAN ERZURUM BÖLGESINE 7 ARKADAS SINAVA GIRECEK BU ARKADASLAR IZIN SIKINTISI CEKECEKLER MUHTEMELENDE HIC BIRI SINAVA GIREMEYECEK BIRDE BU SIKINITMIZI KIYI EMNIYETINE AKTARALIM BAKALAIM SONUC NE OLACAK MAGDUR OLACAK ARKADASLARIN VE DERNEK BASKANLARIMIZIN BU KONUDA  LUTFEN DURUMA DUYARSIZ OLMAMALARINI RICA EDİYORUM ERZURUM BÖLGESİNDE SINAVA GİRECEK ARKADASLAR TAMAMI MAGDUR OLDULAR ..73LER
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73

Çevrimdışı TA2DX

Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim..

Bencede hafta sonu olması daha uygun olurdu, sonuçta her kes bir işgüç sahibi..

TA2AGO --- SAKARYA

Çevrimdışı TA2HZ

Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum 73s
TA2HZ

Yusuf Ayka
aykayusuf@gmail.com
0551 862 60 62
QTH KN40SX İZMİT/KOCAELİ

Sevgide serbestlik. Saygıda mecburiyet..

Çevrimdışı TA1MD

Sınav tarih ve yerlerinin başvurular bittikten sonra açıklanmasının da ne gibi bir açıklaması olabileceğini çok merak ediyorum. Bence direk art niyet.
İşten izin almak zorunda olanlar var veya benim gibi öğrenci olup tam o tarihte sınavı olanlar olabilir. Bizim okulda tam final dönemine denk geliyor çünkü sınav tarihi. Yer ve zaman önceden açıklansa veya başvurular ona göre alınsa bu kişiler belkide hiç kayıt yaptırmayacaktı. Koskoca KEGM bikaç öğrenciden alacağı 20 tl ile bikaç memurdan alacağı 40tl parayamı kaldı?

Çevrimdışı TA5S

çok haklısınız KEGM Maıl attım ve cevabını beklıyorum bu kadar ınsan bu sınavı beklerken sankı bilinçli bir şekilde hafta içi sınav yapılıyor bunu hafta içi yapılacağı önceden belirtilse inanın kimseye muracat ettırmezdık burdakı 10 arkadasımız magdur oldu ERZURUM BÖLGESİNDE cevre illerle görüştüm bu şekilde sınava en az 50 kısı sadece erzurum bölgesinden giremeyecek bunun yanında dıger ıller var suan msn den arkadasım yazıyor kendısı bankacı ben vezneyı bırakıp ıstanbuldakı sınava nasıl gırecem dıyor  yine öğrenci olan arkadasım ben ders saatimde nasıl bu sınava girecem diyor  KEMG de bu iş içerisinde bulunan büyüklerimiz insallah bu yanlıslıktan bır an önce dönup hafta sonu bır tarıh belırlerler Maıllerımızle sorunu KEGM bildiririsek Sorunu çözeceklerini düşünüyorum saygılarımla 73ler
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73