Konu ile alakalı bir dernek yöneticisi olarak ögrenmek istediğiniz bir şey varsa BTK İstanbul Bölge Müdürlüğüne sormanız yeterli olacağını düşünüyorum.Üslubum çok doğru olmayabilir fakat işlenilen bir suç karşısında telefonla kibarca uyarmama rağmen karşımdaki aynı şekilde karşılık vermiyorsa ve hatasını düzeltmek yerine suç işlemekte ısrar ediyorsa o kişiye böyle önemli ve acil bir konuda nasıl cevap vermeliydim? Şimdi böyle bir konuda üslup yerine dernek yöneticisi olarak fikrinizi beyan etmeniz daha uygun olacağı kanaatindeyim.Ayrıca benimki bir öneri değil,BTK aynı frekansta değişik tonlarla röle frekans tahsisi yapmaya başladı.Bu yüzden bu bir zorunluluk.Yapılmaz ise neler olacağının sonucunu işin içinde olanlar iyi biliyorlar.İllaki başımızda birileri dikilmesi gerekmediğini, kendi bant planlarımızı kendimiz yapmamız gerektiğini, biz kendimizi yönetemezsek birilerinin bugüne kadar bizi yönetme işine devam edeceğini anlatmaya çalışıyorum.Benim işim, arkadaşlarımızı küçük görmek veya aşağılamak değildir ama herkes haddini bilmeli.Amatörlüğe uymayan davranışlar sergileyen veya kanun kural tanımayanların karşısına bugün dikilmez isek yarınlara ne bırakmayı ümit ediyoruz.Ben 5 adet röle frekansına yaklaşık 1500 tl ödiyeyim,bunuda kuruş kuruş topladığım üye aidatları ile yapayım, canı sıkılan bir kaç kişi röle kurup frekansımı enterfere etsin.Siz istediğinizi düşünebilirsiniz ama ben müsade edemem.İstanbul'da bu rölelerden kaç amatör yararlandığını kaç amatöre hizmet verdiğimizi biliyormusunuz.Susarak yada gereksiz konuşarak kendimizi bu hale getirmedikmi? 73's İlker Gönültaş TA1IG.