Gönderen Konu: A sınıfları neden B oldu?  (Okunma sayısı 457 defa)

Çevrimdışı TA1MD

A sınıfları neden B oldu?
« : 19 Haziran 2010, 00:49:49 »
bir kaç başlıkta dikkatimi çekti, TA olan çağrı öneki ne olur da TB olur? TB iken sınava girip belge sınıfı değiştiren ve TA olan çok amatör var ancak, ne gibi bir durumda TA, TB olur? Kanunda böyle bir madde göremedim ben. Herhangi bir cezamı söz konusu?

Çevrimdışı TA3TK

Ynt: A sınıfları neden B oldu?
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2010, 07:48:58 »
evet. yanılmıyorsam 2004 yılına kadar c sınıfı amatorler ta öneki ile baslıyan cagrı işareti alıyorlardı. lakin son ek 3 harfli oluyordu. (ta2xxx gibi). yenı duzenleme ile bu ortadan kalktıgı için c sınıfı amatorlerde artık tb ön eki ile baslıyan cagrı işaretleri almaktalar..
Ergün BİLGİN
Tel:05057139076
msn-mail: bilgin.67@hotmail.com
Locator: KM38ML
İZMİR
73

Çevrimdışı TA5MT

TA Callbook kaydı

Ümit Duran Geçili
    ADANA
  • OM/YL
  • BİN BİLSENDE BİR BİLENE DANIŞ.
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2010, 20:08:42 »
cok güzel anlattınız tebrikler

Çevrimdışı TA1MD

« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2010, 00:43:24 »
Buradan ve özel yollardan ulaşıp bilgi veren herkese çok teşekkürler.

Çevrimdışı TB5CRE

« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2010, 04:19:27 »
SAYIN YONETICILER VE COK DEGERLI AMATOR ARKADASLARIM HEPINIZE SELAMALARIMI VE SAYGILARIMI YOLLUYORUM, BU SAYFADA YAZINLARI PEK ANLAYAMADIM, HABERIMZIN OLMADIGI BIR DEGISIKLIKMI YAPILDI, KONUYU DETAYLI YAZABILIRMISINIZ, DURUM NEDIR TAM OLARAK...

AFETTIN ILGUN
73

Çevrimdışı TB5CRE

« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2010, 15:39:51 »
TB1CIG  SEVGILI ARKADASIM VERMIS OLDUGUNUZ BILGILER ICIN TESEKKURLERIMI YOLLUYORUM...KALIN SAGLICAKLA
TB5CRE
73,73...

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2010, 16:31:37 »

Neden böyle ayrıntılara takılırsın anlamış değilim.Yahu siz hobinizi,işinizi yapsanıza kardeşlerim.(tabii ki kanunlar çerçevesinde) Geri kalanı laf-ü gaftır.
                       Bak bana yine buraya balık,olta resimleri koyduracaksınız... :-)))
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.