Gönderen Konu: gm300 yazılımı hakkında  (Okunma sayısı 165 defa)

Çevrimdışı TA2E

gm300 yazılımı hakkında
« : 09 Temmuz 2010, 12:16:30 »
Merhaba herkese,
Malumunuz hemen hemen çoğu arkadaş motorola gm 300 mobil cihazlarla tanışmıştır.
Bizlerde bu tanışıklığı ilerletirken gm300 lerin XP ile çalışan yazılımını kullanarak frekanslara ve servis ayarlarına müdahele ettik.Amma velakin kazın ayağı başkaymış;
Nedir?
gm300 lere xp li yazılımla ve servis ayarlarına müdahele ederseniz aynı cihaza Windows DOS ile  müdahele edemiyoruz.Duyduğumuz kadarı ile  cihazsız yeni kütük oluşturup  onunla yazdırmak olabilir dediler.Öncelikle DOS'ta bu gm300 lerde yeni kütük oluşturma işlemleri sırasıyla nasıldır?
Veya yapılacak başka bir yöntem var mıdır?
Ben  DOS ile okutup yazma işini daha garanti görüyorum ama olan oldu bir kere.
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.
TA2JU
Çağrı işareti olmayan ve bitlik'te resmi olmayanlara cevap vermeyeceğim.
TA2E

Çevrimdışı TA2E

Ynt: gm300 yazılımı hakkında
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2010, 12:28:53 »
hem yazdım hem araştırmaya devam ederken   http://pages.prodigy.net/daleharris/xperrors.htm
böyle bir bilgi var google da çevirdim ama tam Türkçe istediğimiz tercümeyi yapabilen arkadaşa rica edeceğim.
Çağrı işareti olmayan ve bitlik'te resmi olmayanlara cevap vermeyeceğim.
TA2E

Çevrimdışı TA1FR

Ynt: gm300 yazılımı hakkında
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2010, 13:32:23 »
Hasan Bey merhaba,

hiç kurcalanmamış , temiz boş bir gm300.mdf dosyasına ihtiyacınız var...dos yazılımın içindeki mdf dosyasının yerine boş mdf dosyasını kopyalayın...eskisini atmayın silmeyin bir yerlere mutklaka saklayın...
burada amaç yazılım ilk okumayı boş mdf dosyası ile yapacağı için version çakışması model farkı gibi problemlerle karşılaşmadan cihazın okutulmasıdır...

muhtemelen sorununuz çözülecektir....

kolay gelsin iyi çalışmalar....
73!  ta1fr