Gönderen Konu: Antika kokusunu özleyenler için.  (Okunma sayısı 186 defa)

Çevrimdışı TA1W

Antika kokusunu özleyenler için.
« : 26 Şubat 2010, 13:44:52 »
Arkadaşlar merhaba,
Adı üzerinde ''Radyo Amatörü'',,, neden telsiz amatörü denmemiş bilmiyorum ama hiç önemli değil, sonuçta ben 25 senedir lambalı telsizler olduğu kadar lambalı ve ilk çıkan transistörlü radyolarıda aradım buldum kokladım hatta ilk KWM-2 yi aldığımda yatağımın başucuna koltuğun üzerine koyup ona bakarak uyudum.
Tabiki cihazlar fazlalaşınca çoğumuzun başına geldiği gibi evde hanımla cebelleşme başlıyor :) ben şanslıyımki çalıştığım yerin sahibide bu virüsü kaptı ve merkezimizin bir katını müze haline getirdik.
Hatta gazetede bile haber olarak çıktı bugün, sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgilerimle,,,
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/02/26/HaberDetay/1204023/YENi_BOBREK__ESKi_RADYO_ARANIYOR

TA2FG
Aykut Arlı
PK. 1
34711 Kadıköy/İst.
aykutarli@hotmail.com
0532-2002377

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: Antika kokusunu özleyenler için.
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2010, 14:03:12 »

Aykut kardeşim sen demek bizim TA1AC A.B.Çetin ŞENER arkadaşımızın yerini görsen günlerce çıkamazsın oralardan.Eğer müzesini görmedi isen kendisi ile kontak kurup görmeni kesinlikle tavsiye ederim.Sevgi ile kal. 73
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA1W

« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2010, 14:14:48 »
Mesajınız için çok teşekkür ederim.
Çetin bey benim 24 senelik çok değer verdiğim bir ağabeyimdir, dün öğlende müzesinde keyifli bir sohbetimiz oldu. Antika radyo konusunda bu uzun süre içerisinde çok maceralar yaşadık, ömrümüz oldukça daha da yaşayacağız.
Sevgi ve saygılarımla,
      TA2FG
    Aykut Arlı
Emekli Banka Müdürü
 Basın Konseyi Üyesi
PK. 1
34711 Kadıköy/İst.
aykutarli@hotmail.com
0532-2002377

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2010, 14:42:32 »
Mesajınız için çok teşekkür ederim.
Çetin bey benim 24 senelik çok değer verdiğim bir ağabeyimdir, dün öğlende müzesinde keyifli bir sohbetimiz oldu. Antika radyo konusunda bu uzun süre içerisinde çok maceralar yaşadık, ömrümüz oldukça daha da yaşayacağız.
Sevgi ve saygılarımla,
      TA2FG
    Aykut Arlı
Emekli Banka Müdürü
 Basın Konseyi Üyesi
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Çok sevindim.Bu arada kulaklarınızı çınlattık biraz. :-)  Nostaljik yıllar daha bir başka idi.ALLAH (C.C.) cümlemize hayırlı ömürler versin.Bakalım bu çılgın teknolojide daha neler göreceğiz.Sevgi ile kalın. 73
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.