Gönderen Konu: Biz bu ülke ve devlet için önemli miyiz?  (Okunma sayısı 375 defa)

Çevrimdışı TA2IRU

Biz bu ülke ve devlet için önemli miyiz?
« : 16 Aralık 2009, 20:25:31 »
Detay yazmaya gerek yok aslında. Sadece başlık bile yeterli. Kişisel düşüncem;

Ülke için: Evet. (Yardımlarımızda, emeğimiz için en azından teşekkür nezaketi gösterebiliyorlar, bizler gönüllü olarak mücadele verip gerektiğinde hayat kurtarabiliyoruz...)

Devlet için: Hayır. (Resmi olarak en son belgemi alırken kendileri ile müşerref olmuştum. Üç yıldır ne bir telefon, ne bir e-posta, ne bir kart, ne bir sizin için en modern röle sistemlerini aldık, hatta Türk Telekom'a bile bildirim sizin için en uygun yere koyacağız gibilerinden bir söz, ya da kardeşim siz belgenizi aldıktan sonra ne yapar ne edersiniz gibilerinden bir soru, amatörler önemli o nedenle vergi indirimi... onlar için "kardeş bi telsizini kullanabilir miyiz?" den ötesi neyiz?) Beni, bizi, sizleri sadece yönetmelik değişimlerini yayınlamalarda, sınav tarihlerinde mi hatırlamaları gerek?

Daha yazmaya gerek yok sanırım forum yetmez heralde. Düşüncelerinizi alabilir miyim?
Saygılarımla...  http://www.hambeacon.com

Çevrimdışı 1B1AB

Ynt: Biz bu ülke ve devlet için önemli miyiz?
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2009, 01:31:22 »

Atalarmızın sözünü unutmayalım "Kölge etme başka ihan istemem" bence bizler için de geçerlidir!

saygılar 73'ler Soyer

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2009, 10:38:20 »
BİTLİK tartışma forumu değildir. Bu tür konuları başka sosyal tartışma forumlarında görüşebilirsiniz. O sebeple bu mesajı devam ettirmemenizi ve silmenizi rica edeceğim.

73

Bilal Ekmekci, TA8A
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2009, 11:25:19 Gönderen: TA8A »

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2009, 12:05:24 »
Bence de....
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA2IRU

« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2009, 12:42:03 »
Bilal bey size de cevap vereceğim ancak önce Fikret beyin şu "bence de" sözüne açıklık getirmesini bekliyorum. Buradaki kastedilen "Turkey Forum" mu? Madem sizce de öyle de;

"Amatör telsizcilikte çevrim var mıdır?" vb. konularda neden "bence de" cevaplarını göremedim?

Bir şey sormadan uygunluğunun denetlenmesi için özel mesajla sormam mı gerekiyor?

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2009, 12:46:23 »
Ruha Bey,

Mesaj yazmadan önce hiç kimseye bir şey sormanız gerekmez. Forum kurallarını okuyup bu kurallara uygun mesaj bırakmanız yeterlidir.

Hâlâ bu mesajınızı silmenizi bekliyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2IRU

« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2009, 12:48:47 »
Ben de mesajımın silinmemesi gerektiğine ve kurallara aykırı olmadığına inanıyorum. Buna rağmen silinmesinde ısrar ediliyorsa üyeliğim dahil, bu ve tüm mesajlarımı silebilirsiniz. 73

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2009, 12:50:50 »
Kıymetli Arkadaşlar,

Ruha beyin isteği üzerine üyeliği iptal edilmiştir.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA3FB

« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2009, 15:53:44 »
Bilal bey

Ben ne zaman bir şey yazarsam o konu tamamen siliniyor, biraz ağır ve sivri yazıyorum sanırım ama kusura bakmayın lütfen.
Konu başlığı "Bir sorum var!"
Ruha bey soruyu sormuş, teknik anlamda değil ama amatörlüğü ilgilendiren SOSYAL bir konuya değinmiş. Konu ülke ve devlet olduğu zaman neden konu rahatsızlık veriyor anlamadım. Bende bir devlet memuruyum, bu devletten maaş alıp ülkeme hizmet ediyorum. Aynı zamanda bireysel olarak devlet içindeki meslektaşlarımı amatör telsizcilik, haberleşme, hobi gibi konularda bilgilendiriyorum. İnsanlarımız bizim bu hobimiz konusunda en ufak bilgileri yokken devlet içinde çalışan kişilerin ne derece bilgi sahibi olmasını bekleyebiliriz. Ruha bey, bunun eksikliğini anlatan bir yazı yazmış.
Şimdi yazacağım cümle ortaya yazılmıştır yarası olan gocunsun.
Bu hobiye başladığımda ustalarımdan öğrendiğin altın kural şuydu. Önce dinle, ama dinle, gerçekten dinle, gerekirse durumu kafanda yorumla, acele etme ve öyle mandala bas.
Bende diyorum ki, önce oku, gerçekten oku, kafanda yorumla, düşün tart ve öyle yaz.......

Bitlik; belki tartışma forumu değil ama gayet güzel tartışma forumu oldu. Bir sürü alakasız konu tartışılabiliyor, yeterki lay lay lom, kimseye dokunmayan konular olsun. Çifte standart uyguladığınızı düşünüyorum.

Lütfen Ruha beyin erişimini tekrar açınız.  Yada "Bir sorum var!" bölümünü toptan kapatınız.
73.....
TA3fb
Barış
Barış Tuncel
P.K 18, 17100 Çanakkale

Çevrimdışı TA2NCH

« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2009, 16:27:36 »
Barış beyin yazdıklarına aynen katılıyor ruha beyide destekliyorum. Bu forumda ayrımcılık adam kayırma ne ararsanız var işinize nasıl gelirse öyle yapıyorsunuz.

A.Kadir ŞEKER

Çevrimdışı TA2NCH

« Yanıtla #10 : 18 Aralık 2009, 16:45:33 »
Ben de mesajımın silinmemesi gerektiğine ve kurallara aykırı olmadığına inanıyorum. Buna rağmen silinmesinde ısrar ediliyorsa üyeliğim dahil, bu ve tüm mesajlarımı silebilirsiniz. 73

Ayrıca Sayın TA8A

Yukarıdaki Ruha beyin yazısını dikkatlice okursanız üyeliğimin silinmesini istiyorum gibi bir ifade kullanmıyor. Silinmesinde ısrar ediliyorsa demiş size üstü kapalı mesaj vermiş. Bu demektir ki o istediği için değil siz istediğiniz için silinmiştir.

Çevrimdışı TA2FE

« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2009, 17:03:57 »
Arkadaşlar Selamlar,

Zannederim bir kural hatası yapıyoruz. Esas olan buranın sosyal bir tartışma forumu olmadığı.
Bölüm başında yazan kuralları bir daha okusak diyorum.

Selamlar,
Emin
TA2FE
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA2NCH

« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2009, 17:06:56 »
Emin bey siz bu forumu baştan aşağı bir gezin ozaman daha çok kural hatası bulucağınızdan eminim.

Çevrimdışı TA9W

« Yanıtla #13 : 19 Aralık 2009, 13:16:08 »
Heryerde açılımlar falanlar filanlar varken neden özgürce yazılıp düşüncelerimizi paylaşacağımız bir platform bulamıyoruz?Niye herşey kısıtlanmak dar kalıplara sokulmak zorunda?Bu site benim benim duygu ve düşüncelerimin,Benim koyduğum kuralların dışına çıkılamaz.Arkadaşlar Uyanın.Kimler neleri neleri konuşuyor?İnsanlar bağlı bulundukları Kurum,Kuruluş,Dernek vs.haklarını savunmöak için jop yiyip biber gazlarına gögüs geriyor.Bizler!Amatörleri ilgilendiren bir mesaj bir sorunu tartışmaya açıyoruz eee ne oluyor?Ya kilitleniyor,ya kaldırılması isteniyor,yada sen çık git diyiliyor.Bizim hastalığımız bu.Gönüllü yapılan bir faaliyet herkes kendinden birşeyler katıyor harcıyor,Ben şunu anlamıyorum Neden?Sorunlarımızı burada tartışamıyoruz.Bilal bey sizi büyüklerimizin anlattığı kadarı ile tanıyor,anlatılanlar neticesinde saygı duyuyorum,çünki öyle olduğunuzu biliyorum.Ama Ruha beyin yazdıklarında hiç bir anaormallik görmedim.Kaldıki Amatörlüğün ilerlememe ve gelişememesinde tartışmamın büyük önemi olduğunu düşünüyorum.Size teşekkür edip,saygılarımı sunduktan sonra Eğer:bu form yanlız ve yanlız kilosu 1 tl ye alınıp boyandıktan sonra diğer bir amatör kardeşine ki amatörlük kardeşliktir,bence 150/200 tl gibi faiş fiyatla kazıklayanların yeri ise benimde kaydımı bitlikten silebilirsiniz.Saygılarımla

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #14 : 19 Aralık 2009, 13:22:57 »
Kıymetli Arkadaşlar,

Burasının FORUM olmadığını bir defa daha yazmak istiyorum. Teknik konular haricinde tartışmalar BİTLİK'in kurallarına uymamaktadır. Siz serbest olarak tartışma yapabileceğiniz sitelerde tartışmalarınızı yapabilirsiniz. Ama burada tartışma yapamazsınız.

Şunu unutmayın. Eğer bir topluluğa katılmış iseniz kurallarını kabul etmişsiniz demektir. Bunun tersi de kurallarını kabul etmediğiniz siteleri kullanmamaktadır. Bu özgürlük vardır. Ama bir topluluğun kurllarını zorlamak özgürlük değildir.

Kurallar içerisinde sizi rahatsız edenler varsa bir yöntem de bana bildirip tavsiyede bulunmaktır. Nasıl sizin istediğiniz siteye girme özgürlüğünüz varsa benim de tavsiyelerinize uyup uymama özgürlüğüm vardır.

Konuyu devam ettirecek mesajlar silinecektr. Bir sıkıntınız varsa bana yazın. Her zaman olduğu gibi size cevap verilecektir.  CEvap size uygun gelmez ise üyelğinizi kapattırma özgürlüğünüz de bulunmaktadır.

73

Bilal Ekmekci, TA8A