Bilal bey
Ben ne zaman bir şey yazarsam o konu tamamen siliniyor, biraz ağır ve sivri yazıyorum sanırım ama kusura bakmayın lütfen.
Konu başlığı "Bir sorum var!"
Ruha bey soruyu sormuş, teknik anlamda değil ama amatörlüğü ilgilendiren SOSYAL bir konuya değinmiş. Konu ülke ve devlet olduğu zaman neden konu rahatsızlık veriyor anlamadım. Bende bir devlet memuruyum, bu devletten maaş alıp ülkeme hizmet ediyorum. Aynı zamanda bireysel olarak devlet içindeki meslektaşlarımı amatör telsizcilik, haberleşme, hobi gibi konularda bilgilendiriyorum. İnsanlarımız bizim bu hobimiz konusunda en ufak bilgileri yokken devlet içinde çalışan kişilerin ne derece bilgi sahibi olmasını bekleyebiliriz. Ruha bey, bunun eksikliğini anlatan bir yazı yazmış.
Şimdi yazacağım cümle ortaya yazılmıştır yarası olan gocunsun.
Bu hobiye başladığımda ustalarımdan öğrendiğin altın kural şuydu. Önce dinle, ama dinle, gerçekten dinle, gerekirse durumu kafanda yorumla, acele etme ve öyle mandala bas.
Bende diyorum ki, önce oku, gerçekten oku, kafanda yorumla, düşün tart ve öyle yaz.......
Bitlik; belki tartışma forumu değil ama gayet güzel tartışma forumu oldu. Bir sürü alakasız konu tartışılabiliyor, yeterki lay lay lom, kimseye dokunmayan konular olsun. Çifte standart uyguladığınızı düşünüyorum.
Lütfen Ruha beyin erişimini tekrar açınız. Yada "Bir sorum var!" bölümünü toptan kapatınız.
73.....
TA3fb
Barış