1- Bir arkadaş Bu forumda bir konu açar.
2- Siz vakit ayırırsınız, uğraşır, didinirsiniz, yazdıklarınızda bırakın teknik hatayı, harf veya imla hatası olmaması için saatlerce tekrar tekrar gözden geçirir ve arkadaşa ve tabiki tüm okuyanlara yardımcı olacak şekilde bir cevap yazarsınız,
3- Sonra bir bakarsınız yazı yok olmuş....
4- Forum yöneticisine sorarsınız, nerede bu mesaj diye, Gelen cevap, "Konuyu açan kişi, yazdıklarını silerse, sizin o mesaja yazdığınız yazılar da silinir.."
5- Sizce bu nekadar doğrudur? Yani konuyu açan kişi, "verin misketlerimi, ben vazgeçtim" deme hakkına sahipmi?
6- Bundan sonra, siz benim yerimde olsanız, bu forumdaki yazılara cevap yazarmısınız?
7- Bir kaç kişiye kızarak yazmadığınız cevaplarla, bu forumu kullanan, bilgi almak için çırpınan, yeterince Türkçe kaynak yok diyen genç-yaşlı, eski-yeni amatör arkadaşlarınıza kötülük etmiş olurmusunuz?
8- Diyebilirsiniz ki size böyle davrananlara cevap yazma, diğerlerine yaz, peki, Kimin silip kimin silmeyeceğini nereden bileyim? Sonuçta silme hakkı, tüm konu açanlara verilmiş.
9- Ya da, cevabını yeni konu başlığında yaz, ki silemesinler.. Böyle davranmak ta Forumun temel sıralamasına aykırı değilmi?
Söyleyin, siz olsanız ne yaparsınız? Sizlerden gelecek cevaplara göre kararımı vereceğim.
Atila, TA1DX
Not: Ne cevap yazarsanız yazın, yazınızın benim tarafımdan silinmeme garantisi veriyorum, (Forum yöneticisinin silme hakkı tabiki vardır)