Gönderen Konu: Siz olsanız ne yaparsınız?  (Okunma sayısı 448 defa)

Çevrimdışı TA1DX

Siz olsanız ne yaparsınız?
« : 16 Aralık 2009, 12:27:16 »
1- Bir arkadaş  Bu forumda bir konu açar.

2- Siz vakit ayırırsınız, uğraşır, didinirsiniz, yazdıklarınızda bırakın teknik hatayı, harf veya imla hatası olmaması için saatlerce tekrar tekrar gözden geçirir ve arkadaşa ve tabiki tüm okuyanlara yardımcı olacak şekilde bir cevap yazarsınız,

3- Sonra bir bakarsınız yazı yok olmuş....

4- Forum yöneticisine sorarsınız, nerede bu mesaj diye,  Gelen cevap, "Konuyu açan kişi, yazdıklarını silerse, sizin o mesaja yazdığınız yazılar da silinir.."

5- Sizce bu nekadar doğrudur? Yani konuyu açan kişi, "verin misketlerimi, ben vazgeçtim" deme hakkına sahipmi?

6- Bundan sonra, siz benim yerimde olsanız,  bu forumdaki yazılara cevap yazarmısınız?

7- Bir kaç kişiye kızarak yazmadığınız cevaplarla, bu forumu kullanan, bilgi almak için çırpınan, yeterince Türkçe kaynak yok diyen genç-yaşlı, eski-yeni amatör arkadaşlarınıza kötülük etmiş olurmusunuz?

8- Diyebilirsiniz ki size böyle davrananlara cevap yazma, diğerlerine yaz, peki, Kimin silip kimin silmeyeceğini nereden bileyim? Sonuçta silme hakkı, tüm konu açanlara verilmiş.

9- Ya da,  cevabını yeni konu başlığında yaz, ki silemesinler.. Böyle davranmak ta Forumun temel sıralamasına aykırı değilmi?

Söyleyin, siz olsanız ne yaparsınız? Sizlerden gelecek cevaplara göre kararımı vereceğim.

Atila, TA1DX

Not: Ne cevap yazarsanız yazın, yazınızın benim tarafımdan silinmeme garantisi veriyorum, (Forum yöneticisinin silme hakkı tabiki vardır)

Çevrimdışı TA2FE

Ynt: Siz olsanız ne yaparsınız?
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2009, 13:21:57 »
Atilla Selam,

Mesajının başlığını okuduğum zaman eyvah diyerek içeriğini okumak üzere açtım.
Evet en azından daha kişisel bir üzüntü olmadığını görünce biraz rahatladım AMA;

Benim böyle düşünmem konuyu önemsiz hale getirmek istediğimi akla getirmesin.
Seninle uzun zamana yayılan bir arkadaşlık sürecimiz var. Bu süre içinde cizginden çok farklılık göstermediğini biliyorum . Hatta buna ilave zaman zaman özveri sınırlarını da aştığını bilmekteyim.
Benim fikrim şu daha önce bize bu işleri aşılayan şimdi aramızdan ayrılmış veya arkadaşlığımızın hala sürdüğü büyüklerimizin bize ögrettiği gibi konuları açıklamaya devam etmek bence amatörlük adına bize yakışanı.
Senin  yazılarınla ve forumda yazdığın cevaplar ile  bunu devam ettirmen bence sana yakışanı .
Ben senin kadar yazamasamda dilimin döndüğü gücümün yettiği ile bunu başka şekilde yapmaya çalışıyorum.
Sen yine yazılara devam et ama belki bunun halletmenin forum olarak bir yol bulmaya çalışmaktan yanayım.
Sevgi ve saygılarımla

Emin
TA2FE 
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA2NCH

« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2009, 13:29:50 »
Atilla bey bence siz yazmaya devam edin konuya şöyle bakın yemek yiyoruz acıkıyoruz nasıl olsa birdaha acıkacağım diye yemek yememezlik yapmıyoruz bu da bir ihtiyaç o yazıdan da nasibini alan alıyor zaten. 73...

Çevrimdışı TA4CS

« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2009, 14:56:27 »
    Atilla bey konuda haklısınız yönetimin bu konu hakkında değerlendirmesini dilerim.vakit buldukca eski yazılanları bakıyorum zaman içinde insanın unuttukları oluyor bilgileri tazelemek gereklidir.bizler yazmayı severiz siz yazmaya devam ediniz sizden üyelerin öğreneçek çok şeyler var kendinizi dikkat edin sevgi ve saygılarımla aydından 73s
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TA2OD

« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2009, 15:06:37 »
 SİLMEYİ YAPARKEN KİŞİSEL DÜŞÜNÜLMEMELİ, EN AZINDAN YÖNETİCİYLE PAYLAŞILMALI YADA SENİN YAZINA YAZMIŞ OLANLARLA OLAYI DEĞERLENDİREREK BU KARARA VARILMALI.
 ELBETTEKİ HERKES ÖZGÜRDÜR KARARINA SAYGI DUYMALIYIZ AMA HERŞEYİN BİR OLURU VARDIR BUNU DA UNUTMAMALI
 ATİLLA BEY ÖLCÜ ÇERÇEVESİNDE  YAZMANIZI TAVSİYE EDERİM
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2009, 16:51:30 »
Atila amca,

Hemen yöneticiye bir mesaj gönderirim. Konuyu anlatırım. Yönetici de gerekeni yapar.

(Bahsettiğiniz konu sizin mesajınız ve bağlı cevaplardan itibaren Haberiniz var mı? bölümünde yayındadır.)

Sağlıcakla kalın.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1DX

« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2009, 17:04:16 »
Cevap yazan, telefonla arayan tüm dostlara çok teşekkür ederim. 
Sayın forum yöneticimizin ellerinden öperim. 
Böyle bir foruma üye olduğum için mutluyum. (Taklitlerinden Sakınınız)

73!
Atila

Bence konu kapanmıştır..

Çevrimdışı TA2FE

« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2009, 19:58:58 »
Atilla Selam,

Konuyu sen başlattığına göre silebiliyorsun . Biliyorsun değilmi?????? hi  hi

Selamlar
Emin
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2009, 09:56:09 »
Atila amcam, estağfurullah.

73 de ta8a

Çevrimdışı TA1DX

« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2009, 14:34:47 »
Arkadaşlar, ben bu mesajları silmeyeceğimi ilk mesajımda belirtmiştim. Prensip olarak (teknik ve ahlaki sebepler gerektirmiyorsa) mesajların silinmesine karşıyım.

Bu nedenle, affınıza sığınarak bu mesajın silinme yetkisini sayın Forum yöneticisine bırakıyorum. 

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2009, 18:30:27 »
Atila amca,

BİTLİK'te mesajlar hiç bir zaman silinmiyor. Silinmiş gibi görünüyor. Ben ara ara silinmiş mesajları toplayıp yedekliyorum. Yani sen kalbini ferah tut. Bu mesajını silsen de aslında SİLİNMEMİŞ oluyor.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2FE

« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2009, 11:18:00 »
Atilla Selam,

Dur ya kızma . Sadece şakaydı.
Emin
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222