Bilal bey, yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Yaptığınız iş gerçekten takdire değer, ne kadar teşekkür etsek azdır. Trac dergileri zamanının teknolojisini ülkemiz amatörlerine aktaran ve gerçekten büyük hizmet yapmış dergilerdir. Bugün yaşı 40'ın üzerinde olan amatörlerin çoğu (benim gibi) ilk elektronik ve telsiz bilgilerini bu dergilerden almışlar, amatörlüğü bu dergilerden öğrenip sevmişlerdir. 1960 ve 1970 li yıllardan kalan birkaç dergi hala daha kitaplığımın en güzel köşesinde durur. 1972 yıllığındaki FM vericinin baskılı devresini satın alıp monte ettiğimde 12 yaşımdaydım, bobin ayarları ile oynayıp sesimi televizyondan, TRT1 TV üzerinden çıkardığımda çok sevinmiştim. Komşumuz emekli öğretmen teyze TRT1 üzerinde yaptığım "denemelerde" sesimden beni tanımış, kapımızı çalıp bu işe devam edersem beni polise şikayet etmekle tehdit etmişti :)
Ne yazık ki o günlerden bugüne çok az dergi kaldı elimde, meslek gereği Anadolu'yu dolaşıp bir çok kez ev taşıdım, bu esnada çok dergiyi kaybettim.
Şimdi sayenizde bu dergilere yeniden kavuşma şansım doğduğu için mutluyum.
Cd leri bulmak için öncelikle Trac il başkanımız ve çevredeki arkadaşlarla görüşeyim, onlardan bulamazsam zatınızdan ricacı olacağım artık.
Bu mesajın ekinde en sevdiğim sayılardan birinin, nisan 1983 sayısının kapağını yolluyorum. Bu kapak, telsiz kullanımını yasaklayan 3222 sayılı kanunun kaldırılması şerefine, kendisi de bir Trac üyesi olan merhum Altan Erbulak tarafından çizilmişti.
Saygılarımla,72-73 de Mete, TA3EP