Gönderen Konu: Dikkatli olalım Cebinde 200tl si olmayan düzenbazlar  (Okunma sayısı 337 defa)

Çevrimdışı TA2ITS

merhabalar

konu yeri burasımıdır bilemiyorum ama sorunu yazmam gerekiyor.

yaklaşık 2-2,5 ay önce eskişehir amatorlerinde TB2PEF erkan furtuna dan ALAN42 CB cihaz satın aldım, tabi cihaz arızalı neyse cihazı kargosu dahil geri gönderiyorum dedim erkan beye oda tamamen makul yaklaşımla 'ben aldığım adama geri verecem kafasında kırarım gayet delikanlı laflarla 'geri gönderdim.

gecen haftalarda tekrar arayayım dedim tamam pazartesi göndereceğim yine makul bir cevapla ama adam bu lafla bıktırmaya alışmış bu şekilde çalışıyor ne yapsın gariban. pazartesi oldu tabi para yok.

fazla uzatmadan arkadaşlar cebinde 200 tlsi olmayan adamları bu tarz yerlerde nasıl barındırılmaz bunu da tartışmamız gerekli.

Çevrimdışı TA1CH

Ynt: Dikkatli olalım Cebinde 200tl si olmayan düzenbazlar
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2015, 16:20:42 »
Iyi sürücü sadece başkasına. Çarpmayan sürücü değil kendinede carptırmayan sürücüdür 
Bu tur konuları amatör arkadaşların gerek alış veriş gerekse başka konularda bir birleriyle tartışmaları beni her zaman üzmektedir ben alış verişlerimde Karşı tarafa güvenir. Ve cihazların her zaman arızalı çıkabileceğini düşünerek yaparım .
Sizin başınıza gelen olayda beni üzdü. Diğer taraftan   Cebinde 200tl si olmayan sözünüze pek katılamayacağım.   Bir başkasıda. 200 tl için bu kadar laf edenleri aramıza almayalım derse. Ne diyeceğiz.   arızalı ürünü yollarsanız bedeldiz. Elimden gelirse onarmaya çalışırım  .

Karşı taraftaki bir amatörse birazdaha sabırlı olalım lütfen  malum piyasa şartları zor  inşallah olumlu çözümlenir hayırlı çalışmalar .

Çevrimdışı TB3BMA

« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2015, 20:35:05 »
Evetttt en buyuk Servet itimat edilen olmaktır zor olsada başarmak olmasıdır  "
İtibarın  fiyatı yoktur kazanmak ise biraz mesakkatlidir ama semeresi guzeldir

Çevrimdışı TA2ITS

« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2015, 07:48:15 »
benim cihazı aldığım güvensizlik veya itibarsızlık yapmadıki sorun burada adama profesyonel dolandırıcı 200tl için kırık takla atıp bıktırma stratejisi uyguladı, ve hala 200 tl bulacam sana gönderecem merak etme deyip duruyor.

zaten buralardaki şikayetlerde ya bu tarz dolandırıcı yada aldığı ürünün parasını alamamaktan şikayetçi, onun için buralara yazıyoruz mesut bey buradaki kayıtlı üye sayısının yüzde 10 u 200 tl dolandırılsa paraya bakın.

Çevrimdışı TA8C

« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2015, 12:33:43 »
Tayfur Şahin  sağlık olsun kardeş  bir bardak soğuk su için iyi gelir çünki ben öyle yaptım .istanbuldan TB1CMR  Alp Norgaz  isimli şahıs bana aynısını yaptı parayı göndermedi şu mubarek günde kendisine zeyir zıkkım olsun kendisine hakkımı helal etmiyorum.
TA8AL
Mehmet hanifi küçükoğlu
ta8al@hotmail.com
05334605192
http://www.gazianteptrac.org.tr/
Yalnızca kültürlü insanlar öğrenmeyi sever, cahiller ders vermeyi tercih eder.
Edouard Le Berquier