Gönderen Konu: yaesu vx 7 arızası  (Okunma sayısı 93 defa)

Çevrimdışı TA1CH

yaesu vx 7 arızası
« : 07 Haziran 2014, 20:33:04 »
Saygı değer arkadaşlarım  bir kardeşimiz  yaesu vx 7 telsiz almış  telsizin dinlemesi ekranda alt tarafta  olan vfo dinlemede problem çıkartı yor bir ara dinliyor  sonra sanki sarkma  alıyormuş gibi dinliyor  üst vfo ya gecince problem yok sqcelch cok yukarda kesiyor
bu cihazı bedelsiz yardım amaclı tamir etmeye calışıyorum  kartlar ellenmemiş içinde  455 filtrelerinin üzerinde sıvı tanecikleri vardı su almış bir halide yok ama  henüz tam anlamıyla nerden bir arızası var anlayamadım  göz le  inceledim biraz baktım  ama arıza bana her katından olabilecekmiş gibi geliyor  soğuk lehim cıkacak sanıyorum  şimdi sizlerden ne isteyeceğim ona geleyim .
bu işlerde bariz bir arıza  görüp şu kart arızalı diyemiyorsak genelde kartları sağlamıyla değiştirip arızayı bir yere sıkıştırıp sonra arızalı karta yönelik çalışma yapmak en kolay yolu  elinizde sağlam  calışan  kartlarını söküp değiştirip deneyebileceğim bir vx 7 varsa yardım etmenizi bekliyorum    yada kendi söküp denerse sizede yollayabiliriz telsizi  siz değerli arkadaşlarımdan bu konuda bu kardeşe yardım geleceğinden şüphem yok teşekkürler ......73

Çevrimdışı TA1CH

sevaba ortak aranıyor
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2014, 22:43:10 »
ben bu sevabı işleyecem kafama koydumda   bir arkadaş daha faydalansın istiyorum. olmazsa uygun fiyatla 500 tlye bir tane arıyorum sonra yine satacağım  .73