Gönderen Konu: TRAC KONAK ŞUBESİ İEF'DA STAND AÇIYOR  (Okunma sayısı 96 defa)

Çevrimdışı TA3ATA

TRAC KONAK ŞUBESİ İEF'DA STAND AÇIYOR
« : 26 Ağustos 2009, 17:35:30 »
TRAC KONAK ŞUBESİNİN İZMİR ENTERNASYONAL FUARINA KATILMASINA DAİR İLAN AŞAĞIDADIR..

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl, İletişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon Ana temasıyla 28 Ağustos - 6 Eylül 2009 tarihleri arasında kapılarını açıyor. Şubemiz, amatör radyoculuğun ve faliyetlerimizin kitlesel tanıtımı amacıyla 78. İzmir Enternational Fuarına katılma kararı almıştır.

İZFAŞ ile yapılan görüşmelerde Alsancak Kültürpark'taki fuar alanında 2 numaralı salonda, 12 metrekarelik bir stand TRAC Konak Şubesi'ne ücretsiz olarak tahsis edilmiştir. Katılımcılar listesinde TRAC Konak Şubesi ismi ile yerini alacaktır. 28 Ağustos - 6 Eylül 2009 tarih, 16.00-23.00 saatleri arasında açılacak olan standta radyo amatörlüğü tanıtılacak ve HF istasyonu kurulacaktır.

Çalışmalarına destek vermekte olduğumuz İzmir Meslek Yüksek Okulu Haberleşme Bölümü de fuara stand komşumuz olarak iştirak etmektedir.

Bu sene İEF'te

Telekomünikasyon, internet ağı ve hizmetleri, bilişim teknolojisindeki son yenilikler, ve iletişim teknolojisi kullanılarak oluşturulan yeni eğitim, pazarlama, güvenlik ve denetim araçları İEF'de tanıtılacak.

Tema katılımcıları arasında Alcatel, Avea, Barco, Datatel, Devinim, Digitürk, Elfa, Invitel, LG, Microsoft, Noya, Panasonic, PTT, Sestel, Siemens, Sistaş, Superonline, Tekmar, Telesis, Turkcell, Türktelekom, Unibel, Vodofone ve Zenn Yayın bulunuyor , sponsorluğu ise TRT kurumu yapıyor.

TRAC KONAK ŞUBESİ, TELSİZ VE RADYO AMATÖRLERİ CEMİYETİ, İZMİR

Arkadaşlarımızın başarılı çalışmalarını destekliyor ve kutluyorum. Yine her zaman olduğu gibi Fuar süresince de Türkkonferans Odasına bağlı olarak TB3JJ-L ekolink sistemi tüm amatörlerin hizmetinde olacaktır... Saygılarımla.....
TB3JJ..M.TURGAY..73'LER

DOSTLARINLA ÖYLE YAŞA Kİ DÜŞMAN OLDUKLARINDA SANA KARŞI  SÖYLEYECEK SÖZLERİ OLMASIN,
DÜŞMANLARINLA DA ÖYLE YAŞA Kİ DOST OLDUKLARINDA YÜZÜN KIZARMASIN...

***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com