Gönderen Konu: 18 Mart Çanakkale Zaferi  (Okunma sayısı 121 defa)

Çevrimdışı TA8E

18 Mart Çanakkale Zaferi
« : 18 Mart 2009, 16:16:23 »
ABD de saat 10 gibi Laboratuvara gittim,Koreli arkadaşım Jay Han elime sarıldı ve bana teşekkür ediyor. Yıl 2000 veya 2001. Bende gene Kore savaşı için dedim kendi kendime. Bana dediki Şevket sana ve hükümetinize bize Dolar verdiğiniz için teşekkür ediyorum... Allah allah bişey değil dedim ve dışarı çıktım sıgara ve kahve içmek için...
Kahve içerken ya dedim bizim Dolarımız mı varki Koreye veriyoruz? Tutki var ya bu Kore denilen memleket dünyadaki en ileri memeleket onlarda yokmu?
Yukarı çıktım Jay Han a dedimki ya sizin dolara ihtiyacınızmı varki.. Şevket Amerika bizden dolar istiyor bizi sıkıştırıyor dedi...
Bazı arkadaşlarımın dediği gibi tam bağımsız bir ülke olmayabilir ama bağımsız ÜLKE olur! Bu bağımsızlığımıza giden yol Çanakkalede başlamış ve Kurtuluş savaşı ile son bulmuştur..Çanakkale zaferi olmasaydı bugün ne Kadınlar gününü nede Kandili kutlayabilirdik!! ve pencereden baktığınızda özgürce uçan kuşlara dahi ipotek konulurdu...
Çanakkalede savaşan atalarım sizlerin önünde saygı ile eğiliyorum..Hepinizin ruhu şad mekanı cennet olsun... Bu vatan size minettardır..
TA8E

Çevrimdışı TA3SA

Ynt: 18 Mart Çanakkale Zaferi
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2009, 16:46:30 »

Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun..Canları pahasına vatan için ölmekten çekinmeyen, uğrunda savaştıkları bu toprakları bizlere emanet eden tüm atalarımız; nur içinde yatınız..Bizler bu vatanın bekçileriyiz...

TA3SA
Ali KARABAŞ
de TA3SA      KN40LE
ta3sa@hotmail.com
Sözde değil, özde amatör ruh..Anlayana..!!!

Çevrimdışı TA5FW

Ynt: 18 Mart Çanakkale Zaferi
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2009, 23:04:51 »
Benim adım Çanakkale.
Burası, ümit ve inanç atlası...
Burası, metre kareye 6.000 merminin düştüğü kurtuluş mücadelesinin en kanlı coğrafyası.
Burası, elli bini aşkın şehidin kanıyla sulanan vatan toprağı...

Burası Çanakkale…
Bir tarafta denizlerden gelen bir ejder
Bir tarafta üstü başı yırtık sefil bir asker
Bir tarafta kartal gibi bir sancak

Bir tarafta gülümseyen al bayrak
İki ordu böyle geldi o gün karşı karşıya…
Her şey büyük hesaplarla yapılmıştı. Ancak hesaba katılmayan bir şey vardı. Türk’ün gücü ve imanı…
Ey şanlı ordu, ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,

18 MART ŞEHİTLER VE GAZİLER GÜNÜ VESİLESİYLE BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE, ASİL KANLARINI BU TOPRAKLARA AKITARAK HAKK'A YÜRÜYEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYOR, AZİZ HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ.
Korhan BÜKEN
73's de TA5FW