Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
TA8A ya açık mektup
TA8A:
Türker Bey,
Önerinize gelen cevapların sayısına bakılırsa kimse böyle bir bölümün açılmasını istemiyor gibi geliyor bana. Çünkü konu 250 defa okunmuş ama siz dahil 9 arkadaş öneriyi destekliyor. Yani diğer arkadaşlar önerinizi desteklemiyor. Yoksa yanlış mı anlıyorum.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA1AVI:
Merhabalar,
üyelerin yazmakta terettüt etme sebebi Formun içeriğine uygun olmayan bir konu olduğu içindir muhtemelen, cevap yazarken bende düşündüm bunu. Bundan şu sonucu çıkartırsak daha doğru olur "Forum kurallarına uymayan sadece 9 üyemiz var"
TA7BB:
merhaba bilal bey nasılsınız.
konunun açılmasını bende destekliyorum.
bu forum sadece alımsatımdegil,amatorler arasında bilgi alışverişinin yapıldıgı bir forum da olmalıdır .
bu benim şahsi fikrimdir.
ömer yenigün
de ta7bb
TA2UL:
Bilal Bey,
Belki lehte oy verecek amatörler var ama çekiniyor olabilirler. Kapalı oylama yapma şansımız yok mu acaba? Hani şu forumlarda olanlardan sadece evet hayır. Ayrıca her üye sadece 1 kez oy kullanmalı.
Saygılarımla.
TA3Q:
Bilal amca;
Bir iyilik ettiniz.Amatörler sevindi.Bakın yüzleri bile gülüyor.Ne mutlu onlara ve bizlere.Benim küçük bir düşüncem sizin iki tıkla halledeceğiniz bir yer idi.Bence bunu yaparsınız.Bakıpta destek veren veya vermeyen amatörler için bir istatistik oluşturup ta sonuç çıkartacak olursak.Bende derim ki bir bölüm daha açarsanız sonuç sonrası istatistiklere bakalım demek isterim.
Bizde söz büyüğündür.....
Boynumuz eğri olmasın.
73
TA8EF
Türker Ali BAŞLAYICI
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git