Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

TA8A ya açık mektup

(1/4) > >>

TA3Q:
Bilal amca,
Bitliği yaptın. Eline sağlık. Sıkışırsak cihaz alım satımı haricinde de kullanıyoruz, sen de buna ses çıkarmıyorsun. Ne olur bir bölüm açsan da merak ettiklerimizi birbirimize sorabilsek.
Umarım bu naçizane isteğimi diğer arkadaşlarım da desteklerler.
73
TA8EF
Türker Ali BAŞLAYICI

TA2E:
arkadaşım Bilal bey'i fazla sıkmayın bakar çaresine az sabır.  :-))))

TA3D_SK:
Nacizane cevap,
harika bir konuya parmak bastınız kutlarım.
selam ve sevgilerimle.
yasar gocet
ta3d-tc3d-ym3d

TA3Q:
Değerli amatör abilerim, kardeşlerim;

İsteyenin bir yüzü kara olsun dedim, yüzümüze karayı sürdüm.Olur ya büyüklerimde, küçüklerimde destek verirse medatörümüz de yaparsa;Her amatör nasıl cihaz alım-satımı oluyorsa diğer bir alanda sorulanlar paylaşılarak öğrenilir düşüncesi olarak istekte bulundum.

Nacizane düşüncem her amatör için faydalı olmasın içindir.

73
TA8EF
Türker Ali BAŞLAYICI

TB2NJL_SK:

--- Alıntı yapılan: TB2NJL - 26 Kasım 2007, 10:20:12 ---
--- Alıntı yapılan: TB2NJL - 26 Kasım 2007, 10:12:37 ---
Merhaba Bilal bey,

Öncelikle Bitliği açarak böyle bir eksikliği giderdiğiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten ülkemizdeki radyo amatörlüğü için sayısız faydalı çalışmalarda bulunuyorsunuz. Sizden, yukardaki arkadaşların fikrine katıldığımı ve bitlik'e soru sorup cevap alabileceğimiz bir bölümde ilave etmenizi bende arkadaşlarım gibi rica ediyorum. Böyle bir şeyede ihtiyaç olduğu arkadaşların yazılarından ve isteklerinden anlaşılıyor. Kısa sürede bunuda en güzel şekilde yapacağınıza gönülden inanıyorum.

Amatör çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

73's de

Levent POSTOĞLU, TB2NJL

ANKARA

Not: Arkadaşlar lütfen bu konuda görüşü, isteği olanlar bu başlıkta düşüncelerini belirtsinler.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git