Gönderen Konu: 31 EKİM 2008 Cadılar bayramı....  (Okunma sayısı 160 defa)

Çevrimdışı TB2CCC

31 EKİM 2008 Cadılar bayramı....
« : 26 Ekim 2008, 23:39:36 »

Çok enteresandır biraz evvel dikkatimi çekti "TAKVİM" başlığı altındaki yerde....

Bu olayın bizler ile ne alakası var anlıyamadım? Bu günü aranızda şimdiye kadar kutlayan var mı acaba çok merak ediyorum.?

Aynı başlığa (topik) şöyle bir baktığımda doğru dürüst ne bir Milli günümüzü ne bir Dini günümüzü bile burada paylaşamamışık.

Bana biraz etik gelmedi.İlgilenenler herhalde daha hassas davranacaklardır.Eminim.Sevgi ile kalın. 73
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA1AVI

TA Callbook kaydı

Veli İhsan Serin
    İSTANBUL
  • Etkinlikçi
  • OM/YL
  • *
  • iyiye karşı iyi, kötüye karşı adaletli ol.
Ynt: 31 EKİM 2008 Cadılar bayramı....
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2008, 01:11:53 »
merhabalar,
tüm dünyada kabul görmüş olan günler takvimde kayıtlı geliyor zaten,  yenilerinide ekleyebiliyorsunuz. eksik gördüğünüz günü tam olarak kontrol ettikten sonra belirtirseniz eksik kalan noktalarda tamamlamış oluruz.
de TA1AVI, name is VELİ İHSAN SERİN, QTH:KN41MB, 73 de TA1AVI SK
-----------------------------------------------------------------
Eski Çağrı İşareti: TB8CIA, TB1CI

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: 31 EKİM 2008 Cadılar bayramı....
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2008, 11:49:56 »

Bu bayramı bizlerden kimler kutluyorsa kutlu olsun.Vatana millete hayırlı olsun....  :-))

"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.