Gönderen Konu: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ AMATÖR TELSİZCİLİK KULÜBÜ KURULDU  (Okunma sayısı 211 defa)

Çevrimdışı TA9J

Kafkas Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin teklifiyle Üniversite Senatosu " Kafkas Üniversitesi Amatör Telsizcilik Kulübü"  kurulmasını onaylamıştır. 2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren faaliyetlere başlayacaktır.

Çevrimdışı TA3GO

Ynt: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ AMATÖR TELSİZCİLİK KULÜBÜ KURULDU
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2008, 17:46:30 »
Merhaba,
hayırlı olsun.
Başarılar.

İyi günler.

73 DE TA3GO
Can OKUR

Çevrimdışı TA2E

« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2008, 22:47:07 »
Tebrik eder iyi dersler dilerim.
Çağrı işareti olmayan ve bitlik'te resmi olmayanlara cevap vermeyeceğim.
TA2E

Çevrimdışı TA2M

« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2008, 00:23:35 »
İsmail hocam,

Amatör telsiz camiasına pırıl pırıl gençleri katmak için gösterdiğiniz çaba takdire şayandır.
Başarılarınızın devamını dilerim.
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TA1O

« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2008, 13:31:58 »
Üniversitelerde böyle çalışmaların olması gerçekten çok güzel.

Üniversite gençliğinin bu hobi hakkında bilgisi artıkça, inanıyorum ki Türkiyede amatör telsizcilik dahada ilerleyecek.

Gaziantep Üniversitesi öğrencisi olarak. Darısı "Gaziantep Üniversitesine" olmasını temenni ediyorum.

İyi çalışmalar.

73s

Çevrimdışı TA5FW

« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2008, 00:24:49 »
İsmail hocam tebrikler ve başarılar diliyorum.
Yıllar önce KKTC de Doğu Akdeniz Üniversitesinde öğrenciyken ben ve arkadaşlarımda bir dernek kurmuştuk.
Fakat KKTC yasaları gereği KKTC TK sadece Kıbrıs vatandaşlarına lisans verebiliyordu. O zamanlar TGM de Kıbrıs a gelip sınav yapmak için çok nazlandı. Bizlerde final sınavlarımızla çakışan sınavlara gidemiyorduk Türkiyedeki sınavlara.
Bu yüzden tek lisanslı radyo amatörü olan bir kulüp olarak kalmıştık. Daha sonra ben mezun olunca bizim kulüp lav olmuş.

Umarım genç meraklı arkadaşlarımızdan oluşan bir yönetim meydana gelir ve yeni emsalsız başarılara imza atarlar.
Korhan BÜKEN
73's de TA5FW

Çevrimdışı TA9Q

İSMAİL HOCAM MERHABA GÜZEL BİR ÇALIŞMA İNSALLAH RİZE ÜNİVERSİTESİNEDE BÖYLE GÜZEL İMZA ATMASI OLACAK TEKRAR ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM..TA9Q HASAN TRAC RİZE ŞB.BŞK.

Çevrimdışı TA2PI

Uzunca  süreler  o bölgede  bulunan biri  olarak... Bu tarz oluşumların ;
sosyal  yasamın  cok  düşük   oldugu yerde cok   faydalı  olacagı  kanaatindeyim....Çalısmalarınızı destekliyor  ve  basarılarınızı devamını diliyorum...