Gönderen Konu: N1MM TA HF Contest  (Okunma sayısı 267 defa)

Çevrimdışı TA1MK

N1MM TA HF Contest
« : 14 Ağustos 2025, 00:11:53 »
Merhabalar,
TA HF contest için N1MM kullanmayı düşünüyorum.
Bir yerlerde N1MM için TA HF contest destekliyor diye okuduğumu hatırlıyorum (yanlış da hatırlayabilirim)
Ancak N1MM sayfasında TA HF dosyasını bulamadım.Dosya varmıdır yoksa kendimiz mi oluşturuyoruz ?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimiçi TA8AT

Ynt: N1MM TA HF Contest
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2025, 06:56:36 »
Ümit bey merhaba. Aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.
https://tahfcontest.com/
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA7H

« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2025, 11:07:13 »
Merhaba Ümit Bey,

Onur Bey'in mesajı üzerine bende N1MM için bir ekleme yapmak isterim. Dün akşam Amatörce Sohbetler zoom toplantısında TA7OYG Osman Bey, N1MM ile TA HF contest'e nasıl katılabileceğimizi detaylıca anlattı.

30. dakikadan itibaren başlıyor. Şimdiden keyifli contestler dilerim.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=FWGe-WUeZKM
73!

Çevrimdışı TA1MK

« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2025, 00:08:14 »
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Cevapları geç gördüm kusura bakmayın,hallettim.
73 de TA1MK

Çevrimdışı TA3EP

« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2025, 12:54:17 »
N1MM üzerinde log tutarken sizin karşı tarafa göndermiş olduğunuz il plaka kodunuz otomatik olarak log kayıtlarına geçmiyor.
Karşı tarafın verdiği numarayı yazdıktan sonra sizin verdiğiniz yanıtı da ilgili pencereye elle giriş yapmanız gerekiyor. Bunu her kayıt için tekrarlamanız gerekiyor. Sanırım yarışma sonuçlarını değerlendirecek kişi ya da kişilerin bu log üzerinde bu bilgiye de ihtiyaçları olacak.
Doğal olarak bu iletide yazdığım tüm bilgilerin teyite ihtiyacı vardır. Hata sadece benim yazılımımda olabilir. Ya da sonuçları değerlendirecek kişilerin bu bilgiye ihtiyacı olmayabilir. Ben sadece yeni farkettiğim bir konuyu ilgi ve görüşlerinize sunmak istedim. 73
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA3E

« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2025, 23:42:40 »
Merhaba.
Mete hocamın yazısına istinaden ufak bir bilgi vereyim

Yarışma ayarları yaparken ilgili sayfadaki işaretli kısıma plakanızı yazarsanız bir daha yazmanıza gerek kalmaz.
resim ekte1

ta istasyonu ta istasyonu ile qso yaparsa TA PROV kısmına alınan plaka numarasını yazacak resim 2

TA istasyonu TA dışı bir istasyon ile qso yaparsa RCVNR kısmına alınan no yazılacak resim 3

tüm katılımcılara başarıla dilerim.

73
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2025, 23:54:55 Gönderen: TA3E »
Alirıza ÖZSARAN - TA3E (TA3EL) - 555 025 16 77 
Küçük şahsiyetler; kişilerle uğraşır.
Vasat şahsiyetler; olaylarla uğraşır.
Büyük şahsiyetler; Fikirlerle uğraşır.

Çevrimiçi TA8AT

« Yanıtla #6 : 21 Ağustos 2025, 08:40:09 »
Ali hocam selamlar. Yarışma seçerken TAPROV kısmına il plaka numarası yazıp kayıt edip programı yeniden başlatınca bir defa plakayı otomatik logluyor diğer kayıtlarda yine manuel girmek gerekiyor.
I LOVE İCOM