Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

Usb interface

<< < (2/3) > >>

TA8MS:
ornek resim

TA3HEB:

--- Alıntı yapılan: TA3LRT - 28 Mart 2025, 18:21:35 ---trafoyu nerden temin ettiniz

--- Alıntı sonu ---

Zamanında kullandığımız ADSL modemlerin splitter'leri içerisinden 2 adet çıkıyor. Bilginize.

TA1CX:

--- Alıntı yapılan: TA3HEB - 30 Mart 2025, 22:22:10 ---Zamanında kullandığımız ADSL modemlerin splitter'leri içerisinden 2 adet çıkıyor. Bilginize.

--- Alıntı sonu ---

O spritterlerden telekomda çalışan arkadaşım bol miktarda vermişti bana. Yıllardır FT8 ve Digital modlarda kullanıyorum bu trafolar ile  yaptığım interface i şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
 Bu arada TA3IW Cevat Abi nin de üniversal bir interface i vardı çok küçük boyutlarda yaptığı. Onu da incelemenizi tavsiye ederim. Forum un konuları arasında olması lazım.

TA3Q:
Muhammet kardeşim,

Geçmiş bayramını kutlar, yine camiaya bir çalışmanı sunmuşsun. Emeğine yüreğine sağlık.
Türker Ali BAŞLAYICI, TA3Q 73's

TA3IW:
TA8MS(Muhammet) degerli üstadım yaptığın interfeysin şemasını yayınlaman mümkün mü  yıllar önce yaptığım interfeysin gözümden kaçan kısımlarını karşılaştırmak yaptigim hatalarimi gidermek için faydalı olur diye düşünüyorum çalismalarinda başarılar dilerim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git