Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
Dual band anten
TA8A:
Gökhan bey,
Yaptığınız antenin dokümanları ya da bu dokümanlara ulaşacağımız bir link olursa iyi olur. Sağlıcakla kalınız. 73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA1GKN:
Anteni bu şemadan Bakarak yaptim
TA8A:
Gökhan bey,
Yaptığınız sabit anteni bağladığınız noktada el telsizi ile bir deneme yapma imkanınız olabilir mi acaba? O noktada el telsizi nasıl davranıyor? Oda alma yapıp gönderme yapmıyor mu? Bu deneme bize biraz daha fikir verebilir. Bu denemeden sonra X30 ile ilgili yorum yapabiliriz. İyi çalışmalar dilerim. 73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA1GKN:
Abi şuan anteni çatıda sabitledim. 3 tane röleden kuyruk sesi alıyorum ama konuşma duyamıyorum. Anonslarada cevap yok. Bazen kuyruk sesi çok kısa anlık dönüyor.
TA1CX:
Dün akşam Tekirdağ 439.425 77 Tonlu rölede birkaç kez mandal duydum ancak ses yoktu. Yaptığınız antenin adı Flower Pot anten o antenden çok yaptım gayet güzel antendir. Ölçülere tam uyduysanız sorun olmaz. Tabi bir analizörü ile test etmek iyi olur.
Şu anda aktif olarak 2 adet kullanıyorum biri evde çatıda geniş alan hotspot için diğeri de işyerimde el cihazı bağlamak için.
Edirne de TA1IK İlhan Abi var onun ile iletişime geçebilirsiniz. Simplex görüşme yapabilirsiniz.
Bol QSO lu günler dilerim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git