Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

BASKI DEVRE ÇİZİM PROGRAMI

<< < (2/3) > >>

TA1O:

Kendi kütüphanesinde bazı elemanları bulmakta zorluk çekebilirsiniz ama ek kütüphane yüklemeleriyle bu sorun genellikle çözülebiliyor.

Ben Dtmf çalışmam için CM8870 entegresini daha bulamadım. Simulasyon için

Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

TA7MKS:
bu program içiin benim gibi "key" problemi yaşayan arkadaşımız oldumu aceba?

TA1AVI:
Mustafa Beyin yukarda verdiği linkten kurduysanız key içerisinde mevcut, ilk kurulumu çalıştırdıktan sonra key dosyasını istiyor ordan dosyaları açtığınız dizine gözatarsanız(BROWSE FOR KEY FILE) key dosyasını sol taraftaki ekrana getiriyor, sonra INSTALL diyorsunuz sağ tarafa aktarıyor, kuruluma devam ediyorsunuz.

TA7MKS:
cevabınız için sağolun. ancak dediklerinizi yaptım fakat key için "karaliste"atası verdi bende.

TA1AVI:
karalistede olduğunu algılayabilmesi için genelde daha yeni bir versiyon kurmanız, veya güncelleme yapmanız gerekir. isterseniz bilgisayarınızda mevcut başka versiyon varsa onları kaldırın, http://www.download.com/Glary-Utilities/3000-2094_4-10508531.html?tag=mncol;lst&cdlPid=10901284 bu programla register ve geçici dosyalarınızı temizleyin, hatta program files altında programın dizini varsa onuda lilip tekrar sırayla kurulum yapın. en son patch işlemi sırasında programın dizini yanlış geliyor onu doğru olarak seçmeyi unutmayın.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git