Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
BASKI DEVRE ÇİZİM PROGRAMI
TA2MFN:
merhaba,aynı "key" sorunu bende yaşıyorum.yukaruda tarif edildiği şekilde "browse for key file" tıkladım.ama key dosyasını bulamadım.bunun yerine "find all key files" tıkladım.5 tane key buldu.ve arkasından "install" yaptım,sağtarafa aktardı.tekrar install yaptım ama bu sefer şöyle bir mesaj çıktı:
the customer and product keys you are installing are all already installed on this machine and the installed keys are either the same or later than those you are installing". buraya tamam dediğim zaman pencere kapanıyor ama kuruluma devam etmiyor.acaba karaliste dediğiniz durum bu mudur.
TA8L:
Sayın TA1CLG
''merhaba,aynı "key" sorunu bende yaşıyorum.yukaruda tarif edildiği şekilde "browse for key file" tıkladım.ama key dosyasını bulamadım.bunun yerine "find all key files" tıkladım.5 tane key buldu.ve arkasından "install" yaptım,sağtarafa aktardı"
Bu işlemi zaten yapmışsınız.buraya kadar tamam.Bundan sonra başka işlem yapmadan kapatın.
Programı başlata gidip çalıştırmayı deneyin.Ares veya İsis'i
Kolay gelsin.
TA2MFN:
yardımlarınız için teşekkür ederim.programı kurdum ve hem isis hem de ares"i açmaya çalıştım.tahmin ettiğim gibi bend de "karaliste" uyarısı verdi.ancak anlamadığım konu şu:"gerbit" adında bir program var.onu açtığım zaman karaliste uyarısı almıyorum.bu gerbitin ne işe yaradığını anlamadım o yüzden fazla kurcalamadım.bu aşamadan sonra aşağıda anlatılanları yapmaya çalışacağım:
--- Alıntı yapılan: TB8CIA - 06 Aralık 2008, 16:04:59 ---karalistede olduğunu algılayabilmesi için genelde daha yeni bir versiyon kurmanız, veya güncelleme yapmanız gerekir. isterseniz bilgisayarınızda mevcut başka versiyon varsa onları kaldırın, http://www.download.com/Glary-Utilities/3000-2094_4-10508531.html?tag=mncol;lst&cdlPid=10901284 bu programla register ve geçici dosyalarınızı temizleyin, hatta program files altında programın dizini varsa onuda lilip tekrar sırayla kurulum yapın. en son patch işlemi sırasında programın dizini yanlış geliyor onu doğru olarak seçmeyi unutmayın.
--- Alıntı sonu ---
TA2M:
Proteus 7.2'de kara liste sorunu yaşayanlar için 7.1 SP2 versiyonunu DEPO bölümüne ekledim.
Lisans keyleri aynı olmadığından dolayı , kurulu tüm ilgili programları kaldırıp sonrasında bu versiyonu kurmanızı öneririm.
TA7IV:
ORCAD9 gayet uysal ve iyi çalışıyor...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git