Gönderen Konu: Serdar Demirci  (Okunma sayısı 286 defa)

Çevrimdışı TB6BHK

Serdar Demirci
« : 05 Haziran 2018, 23:21:34 »
Değerli arkadaşlar
 İnternette bir şeyler ararken  Serdar Demirci  ismine rastladım.

The Bad Bentheim
Golden Antenna
Aw a r d

Almanya da  Altın anten ödülü kazanmış. Ödül verilişinde irice bir Türk bayrağı da görülüyor.
İnternetteki resim çok iri idi.  PDF  dosyasında ise resim küçük ve yukardan 3-5 cm aşağı satırda

Her ne ise amatörün ismini telsizciler sitesinde göremedim. Tanıyan var mı diye merak ettim.
  http://mirror.thelifeofkenneth.com/lib/RadCom/RSGB%20RadCom%202001/RSGB%20RadCom%202001%2005.pdf

73     Hüsnü Köktürk     husnu66tr@yahoo.com

Çevrimdışı TA3ATA

Ynt: Serdar Demirci
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2018, 11:55:44 »
ALİ SERDAR DEMİRCİ...TA0S...
QTH BÜYÜKADA/İSTANBUL
TACALLBOOK'TA KAYDI VAR..

M.TURGAY
Best Regards..73
***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2018, 16:03:16 »
Turgay beyin belirttiği gibi Serdar beyin kaydı TA Callbook'ta var.

TA Callbook'ta kayıtlı amatör arkadaşlarımızı http://www.tacallbook.org/call.shtml adresinden sorgulayabilirsiniz. Buraya illaki çağrı işareti yazmanız şart değildir. Çağrı işaretinin yanı sıra ad, soyad, şehir veya adresten HERHANGİ BİR KELİMEYİ yazarak aratabilirsiniz.

TA Callbook sitesinde şu anda 12355 kayıt bulunmaktadır. Neredeyse her gün arkadaşlarımız tarafından güncel bilgiler gönderilmektedir. En son 06-06-2018 tarinde güncellenmiştir. Bilgilerinizin güncel olup olmadığını kontrol etmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim. 73

Bilal Ekmekci, TA8A
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 16:08:03 Gönderen: TA8A »

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2018, 15:27:41 »
 Mehmet Turgay  ve Bilal Ekmekci    Beyler

İlginizden dolayı teşekkürler.  Sağ olasınız.  Sanırım Serdar Demirci ismine ulaşamamam şuradan kaynaklanıyor.

İsmi ben şu kullandığımız site içi aramasında arıyorum. Oysa ki  TA Caalbook ta aramak gerekli imiş.
 İsterdim ki Serdar bey gibi  ve hatta tüm amatör arkadaşlar site içinde bulunsa, ve de  güçleri yettiği nispette biraz da faaliyette bulunsalar.  Galiba birazcık iletişim eksikliğimiz var gibi
73     Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TA2N

« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2018, 12:49:07 »
Sedar Demirci rahmetli Volkan Çobanoğlu ( TA2IV ) un ablasının oğludur. Almanyada oturur. Tanıdığım en iyi  amatörlerden
biridir. ta2n