Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

HP ESP113A PSU kutulama

<< < (4/7) > >>

TA3EP:
Mehmet bey çok yararlı paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Vaktiyle bu V-A metrelerden ben de çok değerli bir amatör arkadaşımdan ;) bir kaç tane devir alıp stoklamıştım ama bu projede kullanmak aklıma gelmemişti. Resim de mükemmel, sağolun varolun, 73.

TA5FA:
Tşk ederim Mete Bey.

Onur kardeşimin önerdiği born klemensden edindim plastik kaliteleri pek gözümü doyurmasada bundan sonraki kutulamada kullanacağım.

TA8AT:
Mehmet abi size Hatfon elektronikten linkini verdiğim born klemens kesinlikle size gelen ürünlerle aynı değil. Ekteki 1. resimde gönderdiğim malzeme ile uzaktan yakından alakası yok. Ben 1 yıl önce bu üründen alıp Şua başkanımın hediyesi 48 volt besleme devresine takıp kullanıyorum.

Şöyleki siz bu konuyu açınca geçen hafta aklıma düştü vhf linear için bende yeniden born klemens siparişi vereyim dedim sonra dün yolu İzmir'e düşen işi bilen bir arkadaşımdan rica ettim getirmesi için arkadaşa ellerinde 63 amperlik ürünün kırmızı renginin kalmadığını söylemişler. Yerine alternatif olarak 2. resimdeki klemensleri vermişler. Ama yinede size gelen ürünler kadar basit birşey değil ve  tanesi kdv dahil 10tl den alınmış.
Güvenip online satış yapabileceğimiz yer kalmadı gibi. :(

TA5FA:
Haklısın .
Siyah ve kırmızı arasında bile fark var bana gelenlerde somunları pulları bile birbirinden eksik fazla. Muhtemelen ellerinde kalmadığından bize 16A veya 32A olanlardan gönderdiler Hatfon'a çok güveniyordum du ...

TA5FA:
Sanırım 63A kalitesine şu ürünlerin görüntüsü daha yakın gibi ;

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git