Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

HP ESP113A PSU kutulama

<< < (3/7) > >>

TA5FA:

27A yük altında 13,6V
27A yükte 30 dk non-stop çalıştı herhangi bir değişiklik olmadı. Yanlız 30.dk da DC çıkış born terminali + ucu plastiği erir gibi oldu sanırım yük kablosunu gevşek bağlamış olmalıyım.
Fan sesi yok iki adet düşük devirlik sessiz fan bağlamıştık dışarı oluşan sıcaklığı atıyor gibi ancak operasyon anında Telsiz bağlı iken örneğin 24-48 saat Contest de çalışmasını test etmek gerekiyor aslında non-stop yükte kalmayacağı için cihaz daha az ısınacak ve yorulacaktır.
Nihai ağırlık 2kg olmadı bile ama EMI toroidlerini DC çıkışlarına ilave edince sanırım bu kg 'a ulaşır...

TA5FA:
Plastik yontma ve delik açma işinde epeyce hasar versem de ICOM PS-125 yanında durmayı hak eden şık bir PSU oldu.

Kullandığımız malzemeler;
-HP ESP113A PSU
-Eski UPS kutusu
-2 adet DC Born klemens-terminal
-Dual DC Volt-Ampermetre ve Ampermetre için Şönt
-AC mini on-off anahtar
-2 adet 80*80 12V fan
-Fan ızgarası 80*80

TA8AT:
Mehmet abi ellerine sağlık. Görsellik ve dizayn olarak çok güzel olmuş. Born klemens konusunda amper olarak çok zayıf kalmış görünüyor. Şöyle bir ürün ile değiştirirseniz erime problemi kesin çözülecektir. İyi günlerde kullanın.
http://www.hatfon.com/BORN-KLEMENS-63A-KIRMIZI,PR-34778.html

TA4CS:
    Mehmet bey yollayın bana ben contestlerde testini yapayım size sonra malzeme olarak yollayayım elimde var siz tekrar güzel vakitle geçirin montajda elinize sağlık 73 :-)

TA5FA:
Onur Kardeş önerini dikkate alacağım .
Coşkun Bey canınız sağolsun .

Birkaç arkadaşdan özelden gelen Dual V/A metre bağlantısı sorularına aşağıdaki grafik ile cevap veriyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git