Gönderen Konu: Kenwood TS-850 cihaza mikser bağlama  (Okunma sayısı 126 defa)

Çevrimdışı TA4AWS

Kenwood TS-850 cihaza mikser bağlama
« : 25 Ocak 2017, 13:40:14 »
İyi günler
Kenwood Ts-850SAT cihazım var. Behringer C3 kondenser mikrofon ve Behringer Xenyx1002usb mikser aldım. Vodoo kadar olmasa da kondenser mikrofon ve mikser ile yapılan bir sistemin daha temiz (güçlü?) modülasyona sahip olduğunu ve kullanışlı olduğu bilgisini edindiğimden bu işe giriştim. Tabi giriştin de ne oldu diyeeksiniz. Pek birşey olmadı. Mikrofonu miksere bağladım. Mikseri de USB ile bilgisayara bağladım. Birkaç ses kaydı yaptım. Mikserin FX özelliğini denedim(baya eğlenceli) ve buradayım. :)

Şimdi ben bu sistemi cihaza nasıl entegre ederimin peşindeyim. Sistemi entegre ederken ayak pedalı da eklemek istiyorum. Sanırım mikser çıkışını direk telsizin mikrofon girişine bağlamak sağlıklı değil. Diğer cihazlarda ayrıca pedal bağlantısı ve mikser girişleri varmış. TA4ACV Çağatay beye de danıştım. Ondaki cihazda ayrı girişleri varmış mesela. Ts850'de olmadığından bir fikir alamadım. Bu cihazı kullanmış/kullanan amatör arkadaşların abilerimizin konu hakkında yardımcı olmalarını isterim.

Ayrıca mikserde USB bağlatısı olduğundan (yani ayrı bir usb ses kartı gibi davranıyor) digital modlarda kullanmam için bir fayda sağlar mı? Ne yapmak gerekir?
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 13:41:20 Gönderen: TB4DSE »
eski TB4DSE

Çevrimdışı TA2HZ

Ynt: Kenwood TS-850 cihaza mikser bağlama
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2017, 20:07:36 »
Salih bey şayet netten essb diye aratırsanız engin bir derya ile karşılaşacaksınız aradığınız herşey orda mevcud.73s
TA2HZ

Yusuf Ayka
aykayusuf@gmail.com
0551 862 60 62
QTH KN40SX İZMİT/KOCAELİ

Sevgide serbestlik. Saygıda mecburiyet..