Gönderen Konu: EFE Qrp konusu hakkında  (Okunma sayısı 158 defa)

Çevrimdışı TA8AIR

EFE Qrp konusu hakkında
« : 17 Kasım 2016, 15:45:30 »
Merhaba değerli amatör telsizciler. Öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bir amatör telsizci ve bu işe gönül vermiş yeni başlayan birisi olarak bir qrp cihaz yapmaya karar vermiştim. EFE-40 konusunu inceledim, proje yapabileceğim en uygun proje gibi göründü. Dün akşam, bu qrp cihazının yapımıyla ilgili TA3OM Mustafa Tayış beyefendinin konusuna ileti gönderdim. İletinin içeriği biraz heyecanımı belirtmek için ve plaket temini ilealakalı idi. Ben oldukça heyecanlı bir şekilde konuya cevap beklerken, bu gün bir de baktım ki, bir sürü bilginin biriktiği, 11 sayfalık EFE-40 QRP konusu silinmiş. Bu durum karşısında şok oldum. Bu durum beni oldukça üzdü. RF alanında kendini geliştirmiş amatörler bilgilerini kendine mi saklıyor? Beim gibi temel elektronik dışında pek bilgisi olmayan ama aşk ile kendini geliştirmek, bir şeyler yapmak isteyen amatörlerin bilgiye, yardıma, malzemeye ulaşması bu kadar mı zor? Sadece bir plaket istedim ve konu silindi. Bunun neden olduğu hakkında ise en ufak bir fikrim yok. Çok üzüldüm. Sadece gerçekten çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Her şeye rağmen Saygılarımla...
TA8AIR

Çevrimdışı TA1ADC

Ynt: EFE Qrp konusu hakkında
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2016, 16:19:19 »
Merhaba, konu duruyor. Sizin mesajınız da en sonda duruyor.
Silinse ben de çok üzülürdüm.
Kolaylıklar dilerim.

http://www.telsizciler.org/index.php/topic,29513.0.html

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2016, 16:29:22 »
Yunus Bey,

Sorunuz konudan ayrılmış olup bu bölüme taşınmıştır. Eski konu yukarıda Dursun beyin belirttiği adreste durmaktadır. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA8AIR

« Yanıtla #3 : 17 Kasım 2016, 16:38:59 »
Bilal Bey,
Yanlış anlaşılma için öncelikle özür dilerim. Fakat İlginç bir şekilde eski konuyu tekrar tekrar aramama rağmen bulamamıştım. Bu konuda bir yanlışım var ise lütfen düzeltin.
Ayrıca bu tür konu değişikliklerini mail ile veya pm ile bildirirseniz bu tür sorunlar çıkmayacaktır.
Saygılarımla...
TA8AIR

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2016, 16:41:09 »
Yunus Bey,

Mesaj bölüm değiştirmelerinde bildirim yapamıyorum. Yalnız mesaj silersem ilgiliyi e-posta ile bilgilendiriyorum. İyi çalışmalar dilerim. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA8AIR

« Yanıtla #5 : 17 Kasım 2016, 16:43:26 »
İlginiz için teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim Bilal Bey,
Saygılarımla...
TA8AIR